vuokkoset-logo

Naturligt från Finland

Hygienprodukterna från Vuokkoset är oparfymerade, vilket ger ökad renlighet.

100 % ekologist

Produkterna i serien Vuokkoset 100 % Bio har ett mjukt ytskikt av 100 procent äkta ekologisk bomull och ett absorberande skikt av klorfri cellulosa. Alla produkter är helt biologiskt nedbrytbara, och du kan slänga dem i komposten hemma. De tunna bindorna är förpackade i en påse av Green PE-material som är ett förnybart material.

Bekanta dig med en naturligt alternativ!
Kolme ruskea-vihreätä Vuokkoset biohajoavaa side- ja pikkuhousunsuojapakkausta

Bekanta dig med våra nya produkter!

Har du redan provat Vuokkoset? De nya Vuokkoset trosinläggen är mjukare, tunnare och mer absorberande.

Bekanta dig med våra produkter!
Vaaleahiuksinen suomalainen nainen valkoisessa puuvilla t-paidassa

Vuokkoset Facebookissa

Vuokkoset

Vuokkoset - suomalaisilta naisilta suomalaisille tytöille. Me tiedämme, että kuukautisten aikana tuotteen varmuus, puhtaus ja ihoystävällisyys ovat ykkösjuttuja. Jos tuote on mukava, sellainen joka ei saa aikaan ärsytystä tai kutinaa, on olokin mukava! Vuokkoset tuo ihollesi puhtautta ja turvallisuutta, sillä tuotteemme eivät sisällä hajusteita eikä muitakaan lisättyjä kemikaaleja. Me haluamme, että voit tehdä päivittäin valintoja jotka ovat hyviä sinulle ja ympäristöllesi. Vuokkoset tuotteissa koko tuotteet ympäristövaikutukset on huomioitu tarkasti. Suosimme luomupuuvillan käyttöä tuotteissamme, ja kehitämme tuotteistamme jatkuvasti ympäristövastuullisempia. Valikoimastamme löytyy myös täysin biohajoavia tuotteita. Valitsemalla Vuokkoset vain sinun tarvitsee kärsiä kuukautisten takia, oli kyseessä sitten turvotus, vatsakrampit tai makean himo, mutta et pakota ympäristöä kärsimään 🌱
Vuokkoset
Vuokkoset18.09. 14:22
Turvottaa, vatsaa särkee ja ärsyttää.. Tuttu tunne.

Milloin olet viimeksi ajatellut, että sen sijaan että menkat ovat ärsyttävä haitta joka iskee kerran kuussa, ne ovat merkki terveestä ja toimivasta naisen kehosta?

Liisa Kivi kertoo blogissaan millaista on menettää kuukautiset, ja miltä tuntuu saada ne takaisin ✨

Lue koko postaus 👉🏼 https://nouw.com/liisakivi/puhutaan-menkoista-video-34474115
Vuokkoset
Vuokkoset13.09. 14:22
Tiesitkö, että meidän Vuokkoset 100% Bio sarjan siteet ja pikkuhousunsuojat ovat Korean suosituimpia kuukautissuojia!

Korean ja Suomen lisäksi Vuokkoset tuotteet ovat saatavilla myös monesta muusta Aasian ja Euroopan maasta 💚✨ Missä sä haluaisit nähdä meidän tuotteita?