vuokkoset-logo

Ett säkert val för dig

96% rekommenderar
96% rekommenderar
96% rekommenderar


* 96% av dem som testat skulle rekommendera Vuokkoset- produkter Källa: Konsumentundersökning 2/2019 Babler

Vuokkoset Organic Tampon Super

Komposterbar tampong i 100 % ekologisk bomull utan applikator. Passar för riklig blödning.

 

Läs mer

Vuokkoset Organic Tampon Normal

Komposterbar tampong i 100 % ekologisk bomull utan applikator. Passar för normal blödning.

Läs mer

Vuokkoset Organic Tampon Mini

Komposterbar tampong i 100 % ekologisk bomull utan applikator. Passar för lätt blödning.

Läs mer

Vuokkoset Normal

En tunn binda utan vingar och med mjukt ytskikt. Individuellt förpackad.

Läs mer

Vuokkoset Normal Wings

En tunn normal binda med vingar. Individuellt förpackad.

Läs mer

Bekanta dig med våra nya produkter!

Har du redan provat Vuokkoset? De nya Vuokkoset trosinläggen är mjukare, tunnare och mer absorberande.

Bekanta dig med våra produkter!

100 % ekologist

Produkterna i serien Vuokkoset 100 % Bio har ett mjukt ytskikt av 100 procent äkta ekologisk bomull och ett absorberande skikt av klorfri cellulosa. Alla produkter är helt biologiskt nedbrytbara, och du kan slänga dem i komposten hemma. De tunna bindorna är förpackade i en påse av Green PE-material som är ett förnybart material.

Bekanta dig med en naturligt alternativ!
Vaaleahiuksinen suomalainen nainen valkoisessa puuvilla t-paidassa

Vuokkoset Facebookissa

Vuokkoset

Vuokkoset - suomalaisilta naisilta suomalaisille tytöille. Me tiedämme, että kuukautisten aikana tuotteen varmuus, puhtaus ja ihoystävällisyys ovat ykkösjuttuja. Jos tuote on mukava, sellainen joka ei saa aikaan ärsytystä tai kutinaa, on olokin mukava! Vuokkoset tuo ihollesi puhtautta ja turvallisuutta, sillä tuotteemme eivät sisällä hajusteita eikä muitakaan lisättyjä kemikaaleja. Me haluamme, että voit tehdä päivittäin valintoja jotka ovat hyviä sinulle ja ympäristöllesi. Vuokkoset tuotteissa koko tuotteet ympäristövaikutukset on huomioitu tarkasti. Suosimme luomupuuvillan käyttöä tuotteissamme, ja kehitämme tuotteistamme jatkuvasti ympäristövastuullisempia. Valikoimastamme löytyy myös täysin biohajoavia tuotteita. Valitsemalla Vuokkoset vain sinun tarvitsee kärsiä kuukautisten takia, oli kyseessä sitten turvotus, vatsakrampit tai makean himo, mutta et pakota ympäristöä kärsimään 🌱
Vuokkoset
Vuokkoset18.10. 08:44
Olemme I Love Me messuilla! Tule osastolle 6 k 20 ja hae oma Vuokkoset Bio tuotekassisi.

Esittelemme ihanan Vuokkoset 100% Bio tuotesarjan, jonka siteet ja pikkuhousunsuojat ovat täysin biohajoavia!

Ei turhaa muovia – valitse biohajoava!

Me kaikki haluamme parasta ihollemme, kehollemme ja ympäristöllemme. Tältä pohjalta kehitimme ainutlaatuiset Vuokkoset 100% Bio -pikkuhousunsuojat ja terveyssiteet:

0% hajusteita
0% klooria
0% fossiilipohjaista muovia

Vuokkoset 100% Bio -sarjan tuotteiden pintakuitu on GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa ja imukerros klooritonta selluloosaa. Kaikki tuotteet yksittäispakkauksineen ovat täysin biohajoavia, kuten myös kartonkiset pikkuhousunsuojapakkaukset, ja nämä voit hävittää kotikompostissa. Ohutsiteiden pakkauspussi on valmistettu kasvipohjaisesta Green PE:stä.

Bio-sarjan tuotteet tuovat myös varmuutta käyttäjälleen kuukautisten aikana. Imukykyiset, pehmeät siteet ja pikkuhousunsuojat eivät petä pitkänkään päivän kuluessa.

Edelläkävijöinä meillä on vastuu ottaa käyttöön viimeisin tieto. Siksi kehittäessämme Bio-sarjaa olemme olleet tiiviissä yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Luonnollisesti Vuokkoset tuotteet ovat myös Joutsenmerkittyjä

Nähdään Vuokkoset-osastolla!
Vuokkoset
Vuokkoset17.10. 11:24
Vuokkoset & ympäristömerkin päivä 17.10!

Tiesithän, että kaikki Vuokkoset siteet, tamponit ja pikkuhousunsuojat ovat Joutsenmerkittyjä. Tämä ympäristömerkki myönnetään vain sellaisille tuotteille, jotka ovat ympäristön kannalta oman tuoteryhmänsä parhaita!

Turvalliset, herkkää ihoa hellivät Vuokkoset -sarja on suunniteltu meille jokaiselle naiselle, kuukauden jokaiselle päivälle.

Kuukautissiteissä, tamponeissa ja pikkuhousunsuojissa on huomioitu herkän ihon vaatimukset, tuotteiden varmuus ja raaka-aineiden ympäristövastuu. Siksi olemmekin ylpeitä oikeudestamme käyttää Joutsenmerkkiä Vuokkoset -tuotteissamme!

Torstaina 17.10. vietetään World Ecolabel Day:ta ja juhlitaan ympäristömerkittyjä, tuotteita ja palveluita ympäri maailman, yli 50 maassa!

Ett säkert val för dig

 

 

close