vuokkoset-logo

Naturally from Finland

In Vuokkoset hygiene products, odourlessness equals pureness.

Why fragrance-free is the best?

During menstruation, good hygiene and the skin-friendliness of the sanitary towel are important. If the product is comfortable, does not irritate the skin or make you itch, you also feel more comfortable. Vuokkoset products are both hygienic and safe as we do not add any fragrances or other unnecessary chemicals to our products.

Get to know the products

Quality from Finland

All Vuokkoset products are manufactured from pure and safe raw materials in South Finland. To ensure our environmental responsibility in manufacturing processes as well as the skin friendliness of the products, we have been granted a Nordic Swan -label and Finnish Allergy and Asthma label.

Get to know the products
Vaaleahiuksinen suomalainen nainen valkoisessa puuvilla t-paidassa

Vuokkoset Facebookissa

Vuokkoset

Vuokkoset - suomalaisilta naisilta suomalaisille tytöille. Me tiedämme, että kuukautisten aikana tuotteen varmuus, puhtaus ja ihoystävällisyys ovat ykkösjuttuja. Jos tuote on mukava, sellainen joka ei saa aikaan ärsytystä tai kutinaa, on olokin mukava! Vuokkoset tuo ihollesi puhtautta ja turvallisuutta, sillä tuotteemme eivät sisällä hajusteita eikä muitakaan lisättyjä kemikaaleja. Me haluamme, että voit tehdä päivittäin valintoja jotka ovat hyviä sinulle ja ympäristöllesi. Vuokkoset tuotteissa koko tuotteet ympäristövaikutukset on huomioitu tarkasti. Suosimme luomupuuvillan käyttöä tuotteissamme, ja kehitämme tuotteistamme jatkuvasti ympäristövastuullisempia. Valikoimastamme löytyy myös täysin biohajoavia tuotteita. Valitsemalla Vuokkoset vain sinun tarvitsee kärsiä kuukautisten takia, oli kyseessä sitten turvotus, vatsakrampit tai makean himo, mutta et pakota ympäristöä kärsimään 🌱
Vuokkoset
Vuokkoset18.09. 14:22
Turvottaa, vatsaa särkee ja ärsyttää.. Tuttu tunne.

Milloin olet viimeksi ajatellut, että sen sijaan että menkat ovat ärsyttävä haitta joka iskee kerran kuussa, ne ovat merkki terveestä ja toimivasta naisen kehosta?

Liisa Kivi kertoo blogissaan millaista on menettää kuukautiset, ja miltä tuntuu saada ne takaisin ✨

Lue koko postaus 👉🏼 https://nouw.com/liisakivi/puhutaan-menkoista-video-34474115
Vuokkoset
Vuokkoset13.09. 14:22
Tiesitkö, että meidän Vuokkoset 100% Bio sarjan siteet ja pikkuhousunsuojat ovat Korean suosituimpia kuukautissuojia!

Korean ja Suomen lisäksi Vuokkoset tuotteet ovat saatavilla myös monesta muusta Aasian ja Euroopan maasta 💚✨ Missä sä haluaisit nähdä meidän tuotteita?