vuokkoset-logo

Naturally from Finland

Without chemicals
Without chemicals
Without chemicals

Vuokkoset Organic Tampon Super

100% organic cotton, fully compostable non-applicator tampon that is best suited for heavy flow.

 

Read more

Vuokkoset Organic Tampon Normal

100% organic cotton, fully compostable non-applicator tampon that is best suited for normal flow.

Read more

Vuokkoset Organic Tampon Mini

100% organic cotton, fully compostable non-applicator tampon that is best suited for light flow.

Read more

Vuokkoset Normal

Thin sanitary towel with a soft surface and without wings, for each day of your period.

Read more

Vuokkoset Normal Wings

Thin sanitary towel with wings, for each day of your period.

Read more

Why fragrance-free is the best?

During menstruation, good hygiene and the skin-friendliness of the sanitary towel are important. If the product is comfortable, does not irritate the skin or make you itch, you also feel more comfortable. Vuokkoset products are both hygienic and safe as we do not add any fragrances or other unnecessary chemicals to our products.

Get to know the products

Quality from Finland

All Vuokkoset products are manufactured from pure and safe raw materials in South Finland. To ensure our environmental responsibility in manufacturing processes as well as the skin friendliness of the products, we have been granted a Nordic Swan -label and Finnish Allergy, Skin and Asthma Federation’s label.

Get to know the products
Vaaleahiuksinen suomalainen nainen valkoisessa puuvilla t-paidassa

Vuokkoset Facebookissa

Vuokkoset

Vuokkoset - suomalaisilta naisilta suomalaisille tytöille. Me tiedämme, että kuukautisten aikana tuotteen varmuus, puhtaus ja ihoystävällisyys ovat ykkösjuttuja. Jos tuote on mukava, sellainen joka ei saa aikaan ärsytystä tai kutinaa, on olokin mukava! Vuokkoset tuo ihollesi puhtautta ja turvallisuutta, sillä tuotteemme eivät sisällä hajusteita eikä muitakaan lisättyjä kemikaaleja. Me haluamme, että voit tehdä päivittäin valintoja jotka ovat hyviä sinulle ja ympäristöllesi. Vuokkoset tuotteissa koko tuotteet ympäristövaikutukset on huomioitu tarkasti. Suosimme luomupuuvillan käyttöä tuotteissamme, ja kehitämme tuotteistamme jatkuvasti ympäristövastuullisempia. Valikoimastamme löytyy myös täysin biohajoavia tuotteita. Valitsemalla Vuokkoset vain sinun tarvitsee kärsiä kuukautisten takia, oli kyseessä sitten turvotus, vatsakrampit tai makean himo, mutta et pakota ympäristöä kärsimään 🌱
Vuokkoset
Vuokkoset19.04. 12:00
Upeaa pääsiäistä! 💐🐣 Millä pääsiäisherkulla sinä hemmottelet itseäsi?
Vuokkoset
Vuokkoset09.04. 12:30
"Kiitos paljon Double secure yösiteestänne. Muilla merkeillä ei ole noin isoa takaosaa ja paksuus on aivan paras! 💜 Pelastui kyllä nyt yöt kunvoi nukkua miten lystää!"

Niin kuin Maijan sanat kuuluivat meidän Double Secure siteessä on ainutlaatuinen muotoilu, joka antaa sinulle tuplasti suojaa niihin hetkiin joissa sitä tarvitset. Sen leveämpi etu- ja takaosa ja tuplasiivekkeet tekevät olostasi varman ja voit nukkua yösi hyvin 😴
close