vuokkoset-logo

Safe choice for you

96% recommend
96% recommend
96% recommend


* 96% of product testers would recommend Vuokkoset products Source: Consumer research 2/2019 Babler

Vuokkoset Organic Tampon Super

100% organic cotton, fully compostable non-applicator tampon that is best suited for heavy flow.

 

Read more

Vuokkoset Organic Tampon Normal

100% organic cotton, fully compostable non-applicator tampon that is best suited for normal flow.

Read more

Vuokkoset Organic Tampon Mini

100% organic cotton, fully compostable non-applicator tampon that is best suited for light flow.

Read more

Vuokkoset Normal

Thin sanitary towel with a soft surface and without wings, for each day of your period.

Read more

Vuokkoset Normal Wings

Thin sanitary towel with wings, for each day of your period.

Read more

Why fragrance-free is the best?

During menstruation, good hygiene and the skin-friendliness of the sanitary towel are important. If the product is comfortable, does not irritate the skin or make you itch, you also feel more comfortable. Vuokkoset products are both hygienic and safe as we do not add any fragrances or other unnecessary chemicals to our products.

Get to know the products

Quality from Finland

All Vuokkoset products are manufactured from pure and safe raw materials in South Finland. To ensure our environmental responsibility in manufacturing processes as well as the skin friendliness of the products, we have been granted a Nordic Swan -label and Finnish Allergy, Skin and Asthma Federation’s label.

Get to know the products
Vaaleahiuksinen suomalainen nainen valkoisessa puuvilla t-paidassa

Vuokkoset Facebookissa

Vuokkoset

Vuokkoset - suomalaisilta naisilta suomalaisille tytöille. Me tiedämme, että kuukautisten aikana tuotteen varmuus, puhtaus ja ihoystävällisyys ovat ykkösjuttuja. Jos tuote on mukava, sellainen joka ei saa aikaan ärsytystä tai kutinaa, on olokin mukava! Vuokkoset tuo ihollesi puhtautta ja turvallisuutta, sillä tuotteemme eivät sisällä hajusteita eikä muitakaan lisättyjä kemikaaleja. Me haluamme, että voit tehdä päivittäin valintoja jotka ovat hyviä sinulle ja ympäristöllesi. Vuokkoset tuotteissa koko tuotteet ympäristövaikutukset on huomioitu tarkasti. Suosimme luomupuuvillan käyttöä tuotteissamme, ja kehitämme tuotteistamme jatkuvasti ympäristövastuullisempia. Valikoimastamme löytyy myös täysin biohajoavia tuotteita. Valitsemalla Vuokkoset vain sinun tarvitsee kärsiä kuukautisten takia, oli kyseessä sitten turvotus, vatsakrampit tai makean himo, mutta et pakota ympäristöä kärsimään 🌱
Vuokkoset
Vuokkoset18.10. 08:44
Olemme I Love Me messuilla! Tule osastolle 6 k 20 ja hae oma Vuokkoset Bio tuotekassisi.

Esittelemme ihanan Vuokkoset 100% Bio tuotesarjan, jonka siteet ja pikkuhousunsuojat ovat täysin biohajoavia!

Ei turhaa muovia – valitse biohajoava!

Me kaikki haluamme parasta ihollemme, kehollemme ja ympäristöllemme. Tältä pohjalta kehitimme ainutlaatuiset Vuokkoset 100% Bio -pikkuhousunsuojat ja terveyssiteet:

0% hajusteita
0% klooria
0% fossiilipohjaista muovia

Vuokkoset 100% Bio -sarjan tuotteiden pintakuitu on GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa ja imukerros klooritonta selluloosaa. Kaikki tuotteet yksittäispakkauksineen ovat täysin biohajoavia, kuten myös kartonkiset pikkuhousunsuojapakkaukset, ja nämä voit hävittää kotikompostissa. Ohutsiteiden pakkauspussi on valmistettu kasvipohjaisesta Green PE:stä.

Bio-sarjan tuotteet tuovat myös varmuutta käyttäjälleen kuukautisten aikana. Imukykyiset, pehmeät siteet ja pikkuhousunsuojat eivät petä pitkänkään päivän kuluessa.

Edelläkävijöinä meillä on vastuu ottaa käyttöön viimeisin tieto. Siksi kehittäessämme Bio-sarjaa olemme olleet tiiviissä yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Luonnollisesti Vuokkoset tuotteet ovat myös Joutsenmerkittyjä

Nähdään Vuokkoset-osastolla!
Vuokkoset
Vuokkoset17.10. 11:24
Vuokkoset & ympäristömerkin päivä 17.10!

Tiesithän, että kaikki Vuokkoset siteet, tamponit ja pikkuhousunsuojat ovat Joutsenmerkittyjä. Tämä ympäristömerkki myönnetään vain sellaisille tuotteille, jotka ovat ympäristön kannalta oman tuoteryhmänsä parhaita!

Turvalliset, herkkää ihoa hellivät Vuokkoset -sarja on suunniteltu meille jokaiselle naiselle, kuukauden jokaiselle päivälle.

Kuukautissiteissä, tamponeissa ja pikkuhousunsuojissa on huomioitu herkän ihon vaatimukset, tuotteiden varmuus ja raaka-aineiden ympäristövastuu. Siksi olemmekin ylpeitä oikeudestamme käyttää Joutsenmerkkiä Vuokkoset -tuotteissamme!

Torstaina 17.10. vietetään World Ecolabel Day:ta ja juhlitaan ympäristömerkittyjä, tuotteita ja palveluita ympäri maailman, yli 50 maassa!

Safe choice for you

 

 

close