Användarvillkor

Välkommen till användarvillkoren för Vuokkoset -webbplatsen. De här villkoren avser användningen av webbplatsen vuokkoset.fi samt beställning av provlådan. Läs villkoren noga innan du använder webbplatsen, eftersom de berättar om dina lagstadgade rättigheter och skyldigheter. Du godkänner dessa användarvillkor och vår integritetspolicy genom att använda webbplatsen och/eller registrera dig som användare på webbplatsen.

Vår webbplats

Endast konsumenter som bor i Finland kan beställa vår provlåda. Vi kan inte ta emot beställningar från andra länder.

Vår webbplats är endast avsedd för konsumenter. En konsument är en person som vill beställa vår provlåda för personlig användning, inte för affärsverksamhet. Vi förbehåller oss rätten att avslå din beställning om vi har grundade orsaker att misstänka att du beställer vår provlåda för affärsändamål.

Integritetspolicy

Läs integritetsmeddelandet här.

Användning av kakor (cookies)

Läs om användningen av kakor här.

Priser och kostnader

På webbplatsen Vuokkoset leveranskostnad på provlådan inkluderar mervärdesskatt i Finland (moms).

Vi förbehåller oss rätten att ändra produktpriser och leveranskostnader. Ändringarna gäller inte beställningar som du redan har fått en e-postbekräftelse på av oss.

Rabatter och erbjudanden

På webbplatsen vuokkoset.fi kan vi tidvis erbjuda rabatter och/eller kampanjpriser. Vi förbehåller oss rätten att avbryta vilket som helst specialerbjudande eller rabatt när som helst utan separat meddelande (det här påverkar inte beställningar som vi redan har bekräftat). Alla erbjudanden gäller enligt tillgänglighet och vi kan ändra eller återkalla erbjudanden efter behov.

Beställa och betala

Så här beställer du provlådan på webben

Provlådan läggs automatiskt i kundkorgen. Innan du går till kassan kan du granska information om beställningen (leveranskostnader inkluderar moms) samt vid behov göra ändringar.

Gå till kassan för att slutföra beställningen. Slutför beställningen genom att uppge leverans- och betalningsuppgifter. Du får en orderbekräftelse per e-post när du har gjort beställningen. Leveransadressen mäste vara i Finland.

Betalning

Vi betjänar endast kunder som har ett giltigt kreditkort från en kreditkortsleverantör som godkänts av Vuokkoset/Delipap Oy. Du måste ange alla betalningsuppgifter som behövs, de ska vara aktuella och korrekta och de ska fastställa att du är den person som anges i faktureringsuppgifterna.

Våra betalningstjänster sköts av Stripe. Alla betalningstransaktioner sker på ett säkert sätt i en krypterad omgivning.

De betalningssätt du kan använda är kreditkort (Visa, Mastercard, American Express), ApplePay, GooglePay och Stripe.

Reklamationer

Om du har fått en skadad eller felaktig produkt som du vill reklamera ska du kontakta oss via blanketten på webbplatsen, så utreder vi situationen. Skadade eller felaktiga produkter kan antingen ersättas eller krediteras ditt bank- eller kreditkort. Vuokkoset (Delipap Oy) svarar för de extra kostnader som reklamationen medför.

Kundtjänst

Om du behöver hjälp eller du har frågor om vår webbutik ber vi dig kontakta kundtjänsten per e-post på: vuokkoset.asiakaspalvelu@delipap.fi

Företagets uppgifter
Delipap Oy
Teollisuustie 19, 02880 Veikkola
Reg no: 0251325-6