Valitse hiilineutraalia varmuutta

hiilineutraalit Vuokkoset

Meille Vuokkoset-tuotteiden valmistajana ympäristö on sydämen asia. Huomioimme ympäristövaikutukset läpi tuotteiden elinkaaren, aina raaka-aine valinnoista niiden hävittämiseen saakka, jotta myös tulevat sukupolvet pääsisivät nauttimaan puhtaasta luonnostamme. Olemme tutkineet Vuokkoset-tuotteista syntyvät kasvihuonepäästöt perusteellisesti. Nyt voimme ylpeydellä kertoa, että kaikki Vuokkoset-tuotteet ovat hiilineutraaleja! Se tarkoittaa sitä, että tuotteen käyttämisestä ei jää hiilijalanjälkeä. 

Elä vapaammin

Jokaisella on oikeus tehdä asioita, joita rakastaa, myös kuukautisten aikaan. Käyttämällä iho- ja ympäristöystävällisiä Vuokkoset-tuotteita, voit tuntea olosi hyväksi ja varmaksi myös kuukautistesi aikaan, ja tehdä juuri niitä asioita, joista nautit! Valitsemalla ympäristövastuullisen kuukautissuojan voit keskittyä olennaiseen ja elää enemmän!

Muuta maailmaa

Valitsemalla hiilineutraalit Vuokkoset-tuotteet olet osana muutosta kohti parempaa huomista ja ilmastonmuutoksen pysäyttämistä. Yhdessä voimme olla vaikuttamassa siihen, että myös tulevat sukupolvet saisivat nauttia puhtaasta luonnostamme.

Näin syntyvät hiilineutraalit Vuokkoset-tuotteet

Vain sertifioitua vesivoimaa

Käytämme tuotannossamme ainoastaan sertifioitua, vesivoimalla tuotettua sähköä. Vesivoima on uusiutuvaa energiaa, josta ei synny lainkaan hiilidioksidipäästöjä. Tällä valinnalla pienennämme hiilijalanjälkeämme 285 CO2 -tonnia vuodessa, joka vastaa 100:n sähkölämmitteisen omakotitalon vuosittaista lämmittämistä tai 1,4 miljoonan kilometrin pituista ajoa bensiinikäyttöisellä autolla!

Kaikki tuotantojäte poltetaan energiaksi

Kaikki tuotantojätteemme poltetaan energiaksi lähellä Veikkolan tehdastamme Ämmässuolla, joten jätettä ei päädy lainkaan kaatopaikalle.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa

Vuokkoset-tuotteiden tuotekehitys ja valmistus tapahtuu Suomessa, vain puhtaista ja turvallisista raaka-aineista. Pyrimme aina suosimaan kotimaisia raaka-aine valmistajia tai palveluntuottajia, tukien samalla valinnoillamme suomalaista työllisyyttä. Tästä osoituksena kaikilla Vuokkoset-siteillä ja pikkuhousunsuojilla on Avainlippu-merkki.

Perusteellisen hiilijälkiraporttimme voit lukea täältä.

Kaikkien näiden konkreettisten tekojemme jälkeen, kompensoimme jäljelle jäävän määrän hiilipäästöjä suosimalla YK:n Climate Neutral Now -ohjelman Gold Standard -sertifioituja projekteja, jotta hyöty maailmanlaajuisesti olisi mahdollisimman suuri. Vuokkoset-tuotteiden hiilineutraalisuus on tärkeä askel ympäristömme kannalta. Tällä tavoin haluamme toimia eturintamassa ja haastaa myös muut yritykset – ja kuluttajat – vähentämään hiilidioksidipäästöjään.

Näin tehdään hiilineutraalit Vuokkoset

Jaa artikkeli:
Nuoria inspiroiva ja kannusta latausikoni