Tarinamme

Suomalaisen tuotekehityksen tulos

Vuokkoset valmistaa vuonna 1979 perustettu suomalainen perheyritys Delipap Oy. Yrityksemme kulmakiviä ovat kotimaisuus, suomalaisten työllistäminen, ympäristövastuu, ihoystävällisyys ja tuotteiden korkea laatu.

Tutustumassa Vuokkoset tuotteisiin.

Kaikki alkoi herkästä ihosta

Delipap Oy sai alkunsa, kun perustajamme Raimo Nuortien pienen pojan iho ei kestänyt tuohon aikaan käytettyjä harsovaippoja. Raimo-isä alkoi tehdä tuotekehitystä, jonka tuloksena oli ympäristöystävällinen ja herkälle iholle soveltuva vaihtoehto perinteisille vaipoille.

Pian toimintamme laajeni myös terveyssiteisiin. Vuokkoset-tuoteperhe sai nimensä kukkivista valkovuokoista, joita perustaja Nuortie ihasteli tyttärineen keväisessä metsässä.

Nykyisin perheyrityksemme työllistää noin 80 työntekijää erilaisissa tehtävissä. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Kirkkonummen Veikkolassa ja Raaseporin Tammisaaressa.

Vuokkoset-tuoteperheen lisäksi valmistamme perheen pienimmille Muumi Baby–vaippoja ja Helmi Baby–tuotteita, sekä koko perheen käyttöön tarkoitetut Helmi-vanutuotteet.

Nuortien tytär Sanna Karhu toimii yrityksen toimitusjohtajana ja hänen kaksoissiskonsa Riikka Nuortie on tuotannon johtotehtävissä ja heidän veljensä Oskari on yrityksen varatoimitusjohtaja. Delipap Oy kuuluu myös Perheyritysten liittoon.

Lapset sylissä.

Nuorille ympäri Suomen

“Olimme ihan pieniä tyttöjä, kun isämme Raimo perusti yrityksen, joka rupesi valmistamaan terveyssiteitä. Silloin siteet olivat vielä paksuja, kankeita ja ikäviä käyttää. Kun olimme teini ikäisiä, isämme kiikutti kotiin erilaisia siteitä perheen naisten testattavaksi. Nolointa oli, että hän kyseli myös kavereiltamme, mitä merkkejä he käyttävät! Voit siis uskoa, että tiedämme jotain siitä, että kuukautiset tuntuvat joskus nololta.

Nyt kun olemme itse aikuisia ja isämme perustaman yrityksen johdossa, haluamme käyttää tilaisuuden tukeaksemme nuoria ympäri Suomen heidän kasvussaan aikuisiksi. Menkat eivät ole nolo juttu, vaan ihan luonnollinen osa elämää!

Sinulla on varmasti paljon erilaisia kysymyksiä. Toivommekin, että löydät näiltä sivuilta vastauksia ainakin tärkeimpiin kysymyksiisi. Onnea matkallasi aikuiseksi!”

Sanna & Riikka

 

Lapset nauravat yhdessä.

Delipap Oy on edelleen tänäkin päivänä Suomen ainoa kertakäyttöisten terveyssiteiden ja vaippojen valmistaja. Pitkät perinteemme kumpuavat jokapäiväisen elämän tarpeista ja hyvinvoinnista.

Meille on ensiarvoisen tärkeää valmistaa ihoystävällisiä tuotteita, jotka kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän.

Tämän vuoksi olemme tehneet pitkään tiivistä yhteistyötä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Olemme myös edelläkävijöitä Joutsenmerkittyjen hygieniatuotteiden valmistajana.

 

Lue lisää vastuullisuudesta

Aurinko häikäisee silmiin.
Nuoria inspiroiva ja kannusta latausikoni