Käyttöehdot

Tervetuloa Vuokkoset-sivujen käyttöehtoihin. Nämä käyttöehdot koskevat vuokkoset.fi-sivuston käyttöä sekä testipakkauksen tilausta. Lue nämä ehdot huolellisesti, sillä ne koskevat lainmukaisia oikeuksiasi ja velvollisuuksiasi. Käyttämällä sivuja ja/tai rekisteröitymällä sivujen käyttäjäksi, hyväksyt nämä Käyttöehdot ja Tietosuojaselosteemme.

Nettisivuillemme

Vuokkoset.fi testipakkaus palvelee tällä hetkellä vain Suomessa asuvia kuluttajia. Emme pysty vastaanottamaan Suomen ulkopuolelta tulevia tilauksia.

Nettisivumme on tarkoitettu vain kuluttajien käyttöön. Kuluttaja on henkilö, joka haluaa tilata näytteemme henkilökohtaiseen käyttöön, ei liiketoimintaa varten. Pidätämme oikeuden hylätä tilauksesi, jos meillä on kohtuullisia syitä epäillä, että tilaat näytteitämme liiketoimintaa varten.

Tietosuojailmoitus

Katso tietosuojailmoitus tästä.

Evästeiden käyttö

Lue evästeiden käytöstä tästä.

Hinnat ja kulut

Testipakkauksen hinta Vuokkoset-nettisivuilla sisältää Suomen arvonlisäveron (alv).

Pidätämme oikeuden näytteen hintojen muutoksiin. Muutokset eivät koske tilauksia, joiden lähetyksestä olemme lähettäneet sinulle jo sähköpostivahvistuksen.

Alennukset ja tarjoukset

Vuokkoset.fi sivustolla voidaan tarjota alennuksia ja/tai kampanjahintoja aika ajoin. Pidätämme oikeuden lopettaa minkä tahansa erikoistarjouksen tai alennuksen milloin tahansa ilman erillistä tiedonantoa (tämä ei vaikuta jo hyväksymiimme tilauksiin). Kaikki tarjoukset ovat voimassa saatavuuden mukaan ja tarjouksia voidaan muuttaa tai perua tarpeen mukaan.

Testipakkauksen tilaaminen ja maksaminen

Kuinka tilata testipakkaus verkossa

Testipakkaus siirtyy automaattisesti ostoskoriin. Voit tarkastella tilauksesi tietoja (sisältäen toimituskulut sis. alv) sekä tehdä halutessasi muutoksia ennen maksamista. Viimeistele tilaus antamalla toimitus- ja maksutiedot. Kun olet tehnyt tilauksesi, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Toimitusosoite tulee olla Suomessa.

Maksu

Hyväksymme vain asiakkaat, joilla on voimassa oleva luottokortti Vuokkosetin / Delipap Oy:n hyväksymältä luottokortin toimittajalta. Sinun tulee antaa tarvittavat maksutiedot, jotka ovat ajantasaiset ja oikein, ja jotka vahvistavat sinun olevan laskutustiedoissa viitattu henkilö.

Maksupalveluistamme vastaa Stripe. Kaikki maksutapahtumat tapahtuvat turvallisesti varmennetussa ympäristössä.

Käytössäsi olevat maksuvaihtoehdot ovat luottokortit (Visa, Mastercard, American Express), ApplePay, GooglePay ja Stripe.

Reklamaatiot

Jos olet saanut vahingoittuneen tai viallisen tuotteen, josta haluat tehdä reklamaation, ota meihin yhteyttä nettisivuillamme ja selvitämme tilanteen. Vahingoittuneet tai vialliset tuotteet joko korvataan tai hyvitetään pankki- tai luottokortillesi. Vuokkoset (Delipap Oy) vastaa hyväksytyistä reklamaatioista aiheutuneista ylimääräisistä kuluista.

Asiakaspalvelu

Jos tarvitset apua tai sinulla on kysymyksiä nettikauppamme toiminnasta, ota yhteyttä Asiakaspalveluumme sähköpostitse: vuokkoset@delipap.fi

Yrityksen tiedot
Delipap Oy
Teollisuustie 19, 02880 Veikkola
Reg no: 0251325-6