Vastuullisuus

Herkkää ihoa ja ympäristöä kunnioittaen

Meille on kunnia-asia valmistaa tuotteita, jotka kunnioittavat herkän ihosi lisäksi myös herkkää ympäristöämme. Yrityksemme kulmakiviä ovat kotimaisuus, ympäristövastuu, ihoystävällisyys, ja tuotteiden korkea laatu.

Puun halaus.

Allergiatunnus

Allergia- Iho- ja Astmaliiton tunnus

Kaikilla Vuokkoset-tuotteilla on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton hyväksyntä.

Nordic Swan ecolabel

Joutsenmerkki

Todisteena ympäristövastuullisuudestamme Vuokkoset -tuotteille on myönnetty Joutsenmerkki.

Tehty Suomessa avvainlippu

Tehty Suomessa

Tuotteidemme suunnittelu ja tuotanto tapahtuvat kaikki Suomessa, turvallisissa ja vastuullisissa työoloissa.

Vegan

Vegaaninen

Vuokkoset Bio -tuotteet ovat vegaanisia ja niille on myönnetty V-label. Ne eivät sisällä mitään eläinperäistä.

EU ecolabel

EU-ympäristömerkki

Vuokkoset Bio-sarjan tuotteet ovat maailman ensimmäiset EU-ympäristömerkityt kuukautissuojat.

Allergia-, Iho- ja Astmaliiton tunnus on tae ihoystävällisyydestä

Perheyrityksellämme on pitkä historia yhteistyöstä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Allergia-, Iho- ja Astmaliiton tunnus kertoo tuotteesta, joka täyttää tarkat tuotekohtaiset vaatimuskriteerit. Tuotteet eivät sisällä hajusteita, valkaisuaineita tai muita yleisesti ärsyttäviä tai herkistäviä aineita.

Tuotteiden valmistuksessa huomioimme suomalaiselle iholle ominaiset ongelmat ja sen herkkyyden. Käytämme ainoastaan parhaita, valikoituja ja turvallisia raaka-aineita. Perusvalikoiman lisäksi valikoimastamme löytyvät myös puuvillapintaiset siteet ja pikkuhousunsuojat ja 100% luomupuuvillaiset tamponit.

Joutsenmerkki on merkki turvallisuudesta

Kaikki ihmistoiminta jättää jälkensä ympäristöön ja teemme päivittäin valintoja, jotka vaikuttavat elinympäristöömme.

Ympäristön tila askarruttaa meitä jokaista, koska terveytemme ja hyvinvointimme ovat riippuvaisia luonnon, maaperän sekä ilmakehän puhtaudesta. Valitsemalla Vuokkoset voit olla varma, että tuotteen ympäristövaikutukset on tarkasti otettu huomioon koko tuotteen elinkaaren ajan, aina materiaalivalinnoista itse käytetyn tuotteen kierrätykseen.

Todisteena ympäristövastuullisuudestamme Vuokkoset -tuotteille on myönnetty Joutsenmerkki. Kertakäyttötuotteille Joutsenmerkin saanti ei ole itsestäänselvyys, sillä Joutsenmerkityille tuotteille ja niiden valmistukselle on asetettu erittäin tiukat kriteerit. Kaikkien tuotteissa käytettyjen materiaalien ja raaka-aineiden täytyy olla valmistettu energiaa säästäen ja ympäristövastuullisesti.

Todisteena ympäristövastuullisuudestamme Vuokkoset -tuotteille on myönnetty Joutsenmerkki. Kertakäyttötuotteille Joutsenmerkin saanti ei ole itsestäänselvyys, sillä Joutsenmerkityille tuotteille ja niiden valmistukselle on asetettu erittäin tiukat kriteerit. Kaikkien tuotteissa käytettyjen materiaalien ja raaka-aineiden täytyy olla valmistettu energiaa säästäen ja ympäristövastuullisesti.

Vuokkoset nuori kävelee metsässä.

Ei haitallisia kemikaaleja

Joutsenmerkityt tuotteet eivät saa sisältää ihmiselle tai ympäristölle haitallisia kemikaaleja, jotka voisivat päätyä luontoon. Vuokkoset-tuotteista et siis löydä haitallisia kemikaaleja, kuten raionia, väriaineita, valkaisuaineita tai hajusteita. Näin sinulla on yksi huolenaihe vähemmän kuukautistesi aikana.

Ei kaatopaikkajätteelle, kyllä uusiutuvalle energialle

Huomioimme kaikki tuotteen valmistamisesta aiheutuvat ympäristövaikutukset ja olemme onnistuneet minimoimaan tuotannostamme aiheutuvan jätteen määrän. Tuotteittemme valmistuksesta ei synny lainkaan kaatopaikkajätettä, vaan kaikki tuotantojäte poltetaan ja poltosta syntyvä lämpö hyödynnetään energiana. Tuotantolaitoksemme käyttävät 100% uusiutuvaa ja sertifioitua vesivoimalla tuotettua sähköä. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti entistä ympäristövastuullisemmiksi!

Vuokkoset White Line kädessä.

Hiilineutraali ja vegaaninen Bio-sarja

Vuokkoset Bio -sarjan tuotteet ovat hiilineutraaleja. Hiilineutraalisuus muodostuu mm. näistä konkreettisista teoista: Käytämme tuotannossamme ainoastaan sertifioitua, vesivoimalla tuotettua sähköä. Kaikki tuotantojätteemme poltetaan energiaksi, ja tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Vuokkoset Bio -sarja on myös vegaaninen, josta todisteena sille on myönnetty V-label.

 

Lue artikkeli hiilineutraalisuudesta

Olemme perheyritys, jolla on historia ja tulevaisuus

 

Tutustu tarinaamme

Nuoria inspiroiva ja kannusta latausikoni