Hiilineutraalit kuukautiset

Vuokkoset hiilineutraalit kuukautiset.

Meille Vuokkoset-tuotteiden valmistajana ympäristö on sydämen asia. Huomioimme ympäristövaikutukset läpi tuotteiden elinkaaren, aina raaka-aine valinnoista niiden hävittämiseen saakka, jotta myös tulevat sukupolvet pääsisivät nauttimaan puhtaasta luonnostamme. Olemme tutkineet Vuokkoset Bio -tuotteista syntyvät kasvihuonepäästöt perusteellisesti. Nyt voimme ylpeydellä kertoa, että Vuokkoset Bio -kuukautissuojiemme hiilijalanjälki on nolla! Kuukautissuojien hiilineutraalisuus syntyy mm. näistä konkreettisista teoista:

Vain sertifioitua vesivoimaa

Käytämme tuotannossamme ainoastaan sertifioitua, vesivoimalla tuotettua sähköä. Vesivoima on uusiutuvaa energiaa, josta ei synny lainkaan hiilidioksidipäästöjä. Tällä valinnalla pienennämme hiilijalanjälkeämme 285 CO2 -tonnia vuodessa, joka vastaa 100:n sähkölämmitteisen omakotitalon vuosittaista lämmittämistä tai 1,4 miljoonan kilometrin pituista ajoa bensiinikäyttöisellä autolla!

Kaikki tuotantojäte poltetaan energiaksi

Kaikki tuotantojätteemme poltetaan energiaksi lähellä Veikkolan tehdastamme Ämmässuolla, joten jätettä ei päädy lainkaan kaatopaikalle.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa

Vuokkoset Bio -sarjan tuotekehitys ja valmistus tapahtuu Suomessa, vain puhtaista ja turvallisista raaka-aineista. Pyrimme aina suosimaan kotimaisia raaka-aine valmistajia tai palveluntuottajia, tukien samalla valinnoillamme suomalaista työllisyyttä. Tästä osoituksena kaikilla Vuokkoset-siteillä ja pikkuhousunsuojilla on Avainlippu-merkki.

Tuotteet ovat biohajoavia

Vuokkoset Bio -tuotteet ovat yksittäispakkauksineen biohajoavia, joten ne voi käytön jälkeen hävittää kotikompostissa.

Perusteellisen hiilijälkiraporttimme voit lukea täällä.

Kaikkien näiden konkreettisten tekojemme jälkeen, kompensoimme jäljelle jäävän määrän hiilipäästöjä suosimalla YK:n Climate Neutral Now -ohjelman Gold Standard -sertifioituja projekteja, jotta hyöty maailmanlaajuisesti olisi mahdollisimman suuri. Vuokkoset Bio -tuotteiden hiilineutraalisuus on tärkeä askel ympäristömme kannalta. Tällä tavoin haluamme toimia eturintamassa ja haastaa myös muut yritykset – ja kuluttajat – vähentämään hiilidioksidipäästöjään.

Jaa artikkeli:
Nuoria inspiroiva ja kannusta latausikoni