EU-ympäristömerkittyjä tuotteita

Vuokkoset Bio-tuotepaketit kädessä.

Vuokkoset Bio-sarjan tuotteet ovat maailman ensimmäiset EU-ympäristömerkityt kuukautissuojat!

EU-ympäristömerkki kertoo puolueettomasti tuotteen ympäristöystävällisyydestä – tuotteen turvallisuutta ja laadukkuutta tietenkään unohtamatta. Jotta hygieniatuote voi saada EU-ympäristömerkin tulee sen sisältämien raaka-aineiden ja tuotannon täyttää tiukat vaatimukset. Esimerkiksi sellupohjaisen materiaalin tulee olla kestävästi, ja puuvillan luonnonmukaisesti tuotettua.

Kaikkien tuotteessa käytettyjen kemikaalien tulee olla paitsi ympäristön, myös käyttäjän terveyden kannalta turvallisia. Tuotteen tulee myös olla testatusti tehokas, ja EU-ympäristömerkityt Vuokkoset 100% Bio siteet tarjoavatkin käyttäjälleen varman tunteen kuukautisten aikana! EU-ympäristömerkin asettamat tarkemmat vaatimukset hygieniatuotteille löytyvät EUR-Lexin sivulta kaikilla EU:n virallisilla kielillä.

Näille EU-ympäristömerkittyjen Vuokkoset 100% Bio -sarjan siteille ja pikkuhousunsuojille olemme valinneet luonnollisia uusiutuvia raaka-aineita: pintakuitu, imukerros, yksittäispakkaus sekä pikkuhoususuojan rasia ovat kaikki biohajoavia. Pintakuitu on pehmeää, sertifioitua 100% luomupuuvillaa ja imukerros on klooritonta selluloosaa sertifioiduista suomalaisista metsistä. Näiden EU-ympäristömerkittyjen tuotteiden lisäksi, kaikille Vuokkoset-sarjan tuotteille on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki eli Joutsenmerkki, joka myöskin kertoo tuotteiden ympäristövastuullisuudesta.

Jaa artikkeli:
Nuoria inspiroiva ja kannusta latausikoni