vuokkoset-logo
Tilaa näyte!

Tee ympäristövastuullinen valinta joka kuukausi

Vuokkoset 100% Bio-tuotesarjan suojat on valmistettu sertifioidusta luomupuuvillasta ja kaikki suojissa käytetyt raaka-aineet ovat täysin biohajoavia. Siteet kompostoituvat täysin ja ovat oivallinen valinta, esimerkiksi mökille tai ihan kotikompostiin hävitettäväksi. Kaikki Vuokkoset-tuotteet valmistetaan suomalaista luontoa kunnioittaen, eikä niiden tuotannosta synny lainkaan kaatopaikkajätettä.

Vuokkoset 100% Bio -sarjan tuotteiden pintakuitu on pehmeää, aitoa 100% luomupuuvillaa ja imukerros täysin klooritonta selluloosaa. Meille on tärkeätä että kaikki sarjan tuotteet ovat täysin biohajoavia aina yksittäispakkauksia myöten. Voit siis hävittää ne, kuten myös pikkuhousunsuojarasiatkin kotikompostissasi.

Ohutsiteiden pakkauspussi on ympäristöystävällistä biopohjaista Green PE:tä. Green PE on ekologinen vaihtoehto, joka valmistetaan 100% uusiutuvista luonnonmateriaaleista. Green PE:n pääraaka-aine sokeriruoko on uusiutuva ja hiilidioksidia sitova luonnonvara. Green PE-materiaali ei ole biohajoavaa. Ja tietysti kuten muutkaan Vuokkoset tuotteet, eivät Vuokkoset 100% Bio -tuotteetkaan sisällä hajusteita tai muita turhia lisättyjä kemikaaleja. Tämä takaa sen, että vähemmän kemikaaleja päätyy sun iholle ja luontoon!

Vuokkoset 100% Bio -tuotteet sopivat hyvin myös herkkäihoisille naisille, joilla iho saattaa oireilee helposti. Suojat ovat luotettavia, antavat ihon hengittää ja tuntuvat miellyttävältä. Tälle kuten kaikille muillekin Vuokkoset siteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton tunnus. Vuokkoset 100% Bio -tuotesarjaan kuuluu kolme erilaista suojaa; pikkujousunsuoja, siivellinen ohutside ja pidempi ohutside, runsaampaan vuotoon.

close