Maailma tarvitsee lisää suoraa puhetta menkoista!

Kuukautiset ovat luonnollinen osa naisen ja menstruoivan henkilön elämää, mutta valitettavasti yhteiskuntamme on tehnyt tästä normaalista asiasta tabun. Vaikka kuukautiset vaikuttavat lähes puoleen maailman väestöstä, niihin liittyvää häpeää ja stigmaa on edelleen olemassa. Tämän vuoksi maailma tarvitsee lisää suoraa puhetta menkoista!

Kun kuukautisiin liittyvä häpeä ja stigma poistetaan, se voi auttaa vähentämään kuukautisiin liittyvää köyhyyttä ja eriarvoisuutta. Monissa maissa tytöt ja naiset eivät voi käyttää kuukautissuojia tai käyttävät niitä riittämättömästi, mikä johtaa kuukautisista johtuviin terveysongelmiin ja poissaoloihin koulusta tai töistä. Poistamalla kuukautisiin liittyvän häpeän, voimme myös edistää kuukautissuojien saatavuutta ja helpottaa niiden käyttöä kaikkialla maailmassa.

Osallistu keskusteluun @vuokkoset somessa

Tyttö pitelee veristä tamponia kädessään.

Vuokkoset haluaa olla edistämässä kuukautisiin liittyvää avointa keskustelua. Suoraa puhetta menkoista -kampanjamme on auttanut vähentämään kuukautisiin liittyvää häpeää. Meidän kaikkien tulisi pystyä puhua avoimesti kuukautisista. Toimimalla niin, voimme auttaa luomaan maailman, jossa jokainen menstruoiva henkilö voi olla ylpeä siitä, että hän on ihminen, jolla on kuukautiset.

Suoraa puhetta menkoista 🩸 podcast

Suoraa puhetta menkoista by Vuokkoset! Täällä puhutaan suoraa menkoista! Mikään aihe ei ole liian tabu meille. Tule mukaan normaalisoimaan menkkapuhetta – onhan jo vuosi 2023. Hosteina toimivat Aleksandra Laurila ja Anni Taipale.

Lukio kausi 2: Suoraa puhetta menkoista

Maailman ensimmäisen TikTok-sarjan, Lukio, toinen kausi keskittyy suoraan menkkapuheeseen ja taistelee menkkahäpeää vastaan. Mukana myös tubettajaduo Ella&Helmi!

Katso koko kausi

Vuokkoset Lukio 2

Vuokkoset tukee positiivista menkkakulttuuria mm. seuraavilla yhteistöillä

Tyttö muodostaa käsillään sydämen.

Lahjoitamme tuotteitamme säännöllisesti Hope ry:lle

Suoraa puhetta menkoista -konsepti on saanut paljon kiitosta

Suoraa puhetta menkoista on paras podcast mitä oon koskaan kuullu!!! 😍😍

Tosi kiva ja hauska sekä paljon hyödyllistä tietoa!

Ihan paraaaassss ❤️❤️❤️❤️🥰🥰

Vaikuttaja, yhteisö tai yritys!

Haluatko olla mukana puhumassa suoraa menkoista ja vaikuttamassa positiiviseen menkkakeskusteluun? Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Laita meiliä Vuokkoset brand manager Senja Blomqvistille

Nuori nainen istuu maassa ja poseeraa kameralle.