vuokkoset-logo
Tilaa näyte!

Runsaat kuukautiset – koska syytä huoleen?

Kuukautisvuodon määrä voi vaihdella paljon eri kiertojen välillä. Toisinaan vuotoa tulee niukalti ja joskus taas kuukautissuojaa joutuu vaihtamaan jatkuvasti runsaamman vuodon vuoksi. On aivan normaalia, että kuukautisvuodon määrä vaihtelee kuukautiskiertojen välillä, kuukautisten aikana ja vuosien mittaan. Jatkuvista runsaista kuukautisvuodoista kärsii 10-15% suomalaisista naisista ja joka kolmannes kokee vaivan jossain vaiheessa elämää.

Kuukautisvuodon määrää on vaikea mitata, mutta lääkärin puoleen kannattaa kääntyä jos:

  • Vuoto on niin runsasta, että se häiritsee normaalia elämää, työtä tai harrastuksia,
  • Runsaat vuodot ilmaantuvat äkillisesti,
  • Kiertojen välillä on tiputteluvuotoa,
  • Kuukautiset ovat hyvin kivuliaat.

Runsas kuukautisvuoto on tavallisin syy suomalaisen naisen raudanpuuteanemiaan. Anemia voi aiheuttaa väsymystä, kalpeutta ja päänsärkyjä. Jos siis epäilet kuukautisien olevan liian runsaat, kannattaa pyytää lääkäriä mittauttamaan hemoglobiiniarvosi.

Joillain naisilla kuukautisvuoto on luonnollisesti runsaampaa ja tällöin suojaksi tarvitaan imukykyinen, luotettava terveysside. Vuokkoset Double Secure on ainutlaatuinen site, joka antaa sinulle tuplasti suojaa niihin hetkiin joissa sitä eniten tarvitset. Siteen ainutlaatuinen muotoilu, normaalia leveämpi etu- ja takaosa sekä tuplasiivekkeet tekevät olostasi mukavan ja pitävät olosi varmana koko yön ajan.

Double Secure -side on normaalia sidettä leveämpi ja siinä on tuplasiivekkeet, joista toiset kiinnitetään pikkuhousujen takaosaan ja toiset normaalisti keskelle. Tuplasiivekkeet pitävät siteen hyvin kiinni pikkuhousuissa ja nukut paremmin kuukautisten aikana. Vuokkoset Double Secure pelastaa sinunkin yöunesi! Näin kiinnität sen oikein.

close