vuokkoset-logo
Tilaa näyte!

Luonnollisesti suomalaista!

Tutustu Vuokkoset kuukautissuojiin ja koe ennennäkemätön puhtauden tunne! Siteet, tamponit ja pikkuhousunsuojat kotimaiselta valmistajalta.

Tiedätkö mitä kuukautissuojasi sisältävät?

Vuokkoset tuotteissa voit luottaa siihen, etteivät tuotteet sisällä sinulle haitallisia ainesosia. Kaikki tuotesarjamme tuotteet ovat hajusteettomia, kloorittomia eivätkä sisällä turhia kemikaaleja. Kun tuote on mukava, ja ei saa aikaan ärsytystä tai kutinaa on olokin asteen verran mukavampi.

Vuokkoset tuotteet ovat tutkitusti turvallisia, sillä kaikki raaka-aineet ovat puhtaita ja saaneet Iho-, Allergia- ja Astmaliiton hyväksynnän.

Löydä sinulle sopivin tuote

Sinulle joka välität ympäristöstä

Ainutlaatuiset Vuokkoset 100% Bio-sarjan tuotteiden pintakuitu on pehmeääkin pehmeämpää luomupuuvillaa, ja imukerros on täysin klooritonta selluloosaa. Koska kaikki 100% Bio-sarjan tuotteet ovat biohajoavia, voit hävittää ne käytön jälkeen vaikka kotikompostissa. Pakkauspussin materiaalina on käytetty ympäristövastuullista biopohjaista Green PE –materiaalia, joka on valmistettu 100%:sti uusiutuvasta luonnonmateriaalista.

Taattua Vuokkoset laatua, sinulle joka välität ympäristöstäsi.

Vaihda vihreään - valitse Vuokkoset

Vuokkoset

Vuokkoset

Vuokkoset - suomalaisilta naisilta suomalaisille tytöille. Me tiedämme, että kuukautisten aikana tuotteen varmuus, puhtaus ja ihoystävällisyys ovat ykkösjuttuja. Jos tuote on mukava, sellainen joka ei saa aikaan ärsytystä tai kutinaa, on olokin mukava! Vuokkoset tuo ihollesi puhtautta ja turvallisuutta, sillä tuotteemme eivät sisällä hajusteita eikä muitakaan lisättyjä kemikaaleja. Me haluamme, että voit tehdä päivittäin valintoja jotka ovat hyviä sinulle ja ympäristöllesi. Vuokkoset tuotteissa koko tuotteet ympäristövaikutukset on huomioitu tarkasti. Suosimme luomupuuvillan käyttöä tuotteissamme, ja kehitämme tuotteistamme jatkuvasti ympäristövastuullisempia. Valikoimastamme löytyy myös täysin biohajoavia tuotteita. Valitsemalla Vuokkoset vain sinun tarvitsee kärsiä kuukautisten takia, oli kyseessä sitten turvotus, vatsakrampit tai makean himo, mutta et pakota ympäristöä kärsimään 🌱
Vuokkoset
Vuokkoset20.03. 14:00
Vuokkoset tuoteperheemme laajenee - osaatko arvata mikä jännittävä uutuus meiltä on tulossa? 💙
Vuokkoset
Vuokkoset
Vuokkoset14.03. 16:30
Ainutlaatuisiset Vuokkoset Cotton ohutsiteet ja pikkuhousunsuojat ovat superpehmeää 100% luomupuuvillaa. Taattua Vuokkoset laatua, ja tietysti ilman hajusteita ja klooria.

Kerro meille, miksi sinä rakastat Vuokkoset-tuotteita ja voi olla, että seuraava jakamamme asiakaspalaute on juuri sinun 💙