vuokkoset-logo
Tilaa näyte!

Varma valinta kuukautissuojaksi

96% suosittelee
96% suosittelee
96% suosittelee


* 96% testaajista suosittelisi Vuokkoset tuotteita. Lähde: Kuluttajatutkimus 2/2019 Babler

Vuokkoset Organic Tamponi Super

Löydä ainutlaatuinen tamponiuutuus! Vuokkoset Organic on 100% luomupuuvillainen ja täysin biohajoava tamponi.

Lue lisää

Vuokkoset Organic Tamponi Normal

Löydä ainutlaatuinen tamponiuutuus! Vuokkoset Organic on 100% luomupuuvillainen ja täysin biohajoava tamponi.

Lue lisää

Vuokkoset Organic Tamponi Mini

Löydä ainutlaatuinen tamponiuutuus! Vuokkoset Organic on 100% luomupuuvillainen ja täysin biohajoava tamponi.

Lue lisää

Vuokkoset Normal

Kokeile siivetöntä, pehmeäpintaista ja imukykyistä kuukautissidettämme. Side sopii kuukautisten jokaiselle päivälle, ja on huomaamaton mutta luotettava.

Lue lisää

Vuokkoset Normal Wings

Kokeile siivellistä, pehmeäpintaista ja imukykyistä kuukautissidettämme. Muotoillut siivekkeet pitävät suojan varmasti paikoillaan ja estävät reunavuodot.

Lue lisää

Tiedätkö mitä kuukautissuojat sisältävät?

Et varmastikaan halua väriaineita, valkaisuaineita tai formaldehydeja kehosi herkimmälle alueelle? Vuokkoset kuukautissuojissa voit luottaa siihen, etteivät ne ikinä sisällä sinulle haitallisia ainesosia.

Lue miksi Vuokkoset on varma valinta sinulle

Kierrättäminen kannattaa!

Meille kierättäminen on tärkeää, ja siksi olemme rakentaneet sinulle oheisen kierrätysoppaan, josta löydät tietoa siitä miten käytetyt Vuokkoset siteet ja niiden pakkaukset kannattaa kierrättää.

Aloita kierrättäminen

Vuokkoset Facebookissa

Vuokkoset

Vuokkoset - suomalaisilta naisilta suomalaisille tytöille. Me tiedämme, että kuukautisten aikana tuotteen varmuus, puhtaus ja ihoystävällisyys ovat ykkösjuttuja. Jos tuote on mukava, sellainen joka ei saa aikaan ärsytystä tai kutinaa, on olokin mukava! Vuokkoset tuo ihollesi puhtautta ja turvallisuutta, sillä tuotteemme eivät sisällä hajusteita eikä muitakaan lisättyjä kemikaaleja. Me haluamme, että voit tehdä päivittäin valintoja jotka ovat hyviä sinulle ja ympäristöllesi. Vuokkoset tuotteissa koko tuotteet ympäristövaikutukset on huomioitu tarkasti. Suosimme luomupuuvillan käyttöä tuotteissamme, ja kehitämme tuotteistamme jatkuvasti ympäristövastuullisempia. Valikoimastamme löytyy myös täysin biohajoavia tuotteita. Valitsemalla Vuokkoset vain sinun tarvitsee kärsiä kuukautisten takia, oli kyseessä sitten turvotus, vatsakrampit tai makean himo, mutta et pakota ympäristöä kärsimään 🌱
Vuokkoset
Vuokkoset12.07. 11:00
Ultra Light pikkuhousunsuoja on superohut ja kevyt vaihtoehto päivittäiseen kesäkäyttöön. Sen lisäksi, että se on lähes huomaamaton, se soveltuu erimallisiin pikkuhousuihin. Ja raikkaasta olosta voi nauttia koko kesän! 🌸💕
Vuokkoset
Vuokkoset02.07. 14:15
Tule mukaan kehittämään entistäkin parempia Vuokkoset naistenhygieniatuotteita! Etsimme tuotetestaajia Vuokkoset pikkuhousunsuojille ja long-ohutsiteelle. Jos olet halukas osallistumaan testiryhmäämme, osallistuthan hakuun täyttämällä esitietolomakkeen https://my.surveypal.com/Vuokkoset-testiryhmahaku

Toimithan nopeasti, sillä mukaan mahtuu vain rajattu määrä testaajia. Testiryhmäläisiin olemme yhteydessä mahdollisimman pian henkilökohtaisesti sähköpostilla.
Kehitetään yhdessä Vuokkoset tuotteista maailman parhaita tuotteita kaikille naisille!

Varma valinta sinulle

 

 

Tehokas kuukautissuoja on varma, imukykyinen ja huomaamaton.

Vuokkoset on suomalaisen tuotekehityksen tulos. Ainoana kotimaisena toimijana valmistamme luotettavia sekä laadukkaita siteitä ja pikkuhousunsuojia kuukauden jokaiselle päivälle. Suomalaisina naisina tiedämme miltä kuukautiset tuntuvat ja millaista suojaa ja luotettavuutta sinä kaipaat.

Löydä laajasta kuukautissuojien valikoimastamme sinulle sopiva luotettava side, tamponi tai pikkuhousunsuoja. Siivelliset ja siivettömät siteet, ohuet ja huomaamattomat pikkuhousunsuojat sekä ekologiset tamponit. Vuokkoset on varma ja turvallinen valinta sinulle, joka et halua tinkiä mukavuudesta kuukautisten aikana.

Kotimaiset Vuokkoset kuukautissuojat valmistetaan yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa, ja ne ovat kaikin tavoin paras valinta sekä sinulle että ympäristölle. Todisteena ympäristövastuustamme meille on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki ja EU-ympäristömerkki. Valikoimastamme löydät myös ekologiset ja biohajoavat siteet, tamponit ja pikkuhousunsuojat.

close