vuokkoset-logo
Tilaa näyte!

Tamponit ja siteet jokaiselle

Vuokkoset on varma valinta kuukauden jokaiselle päivälle

Sinulle joka välität ympäristöstä

Vuokkoset 100% Bio-sarjan tuotteiden pintakuitu on pehmeääkin pehmeämpää sertifioitua luomupuuvillaa, ja imukerros täysin klooritonta selluloosaa. Koska kaikki 100% Bio-sarjan tuotteet ovat biohajoavia, voit hävittää ne käytön jälkeen vaikka kotikompostissa. Pakkauspussin materiaalina on käytetty ympäristövastuullista biopohjaista Green PE –materiaalia, joka on valmistettu 100%:sti uusiutuvasta luonnonmateriaalista. Miksi et siis vaihtaisi perinteisiä kuukautissuojia ympäristölle ystävällisempään vaihtoehtoon?

Vaihda vihreään - valitse Vuokkoset
Kolme ruskea-vihreää Vuokkoset biohajoavaa side- ja pikkuhousunsuojapakkausta

Tiedätkö mitä kuukautissuojasi sisältävät?

Vuokkoset tuotteissa voit luottaa siihen, etteivät tuotteet sisällä sinulle haitallisia ainesosia. Kaikki tuotesarjamme tuotteet ovat hajusteettomia, kloorittomia eivätkä sisällä turhia kemikaaleja. Kun tuote on mukava, ja ei saa aikaan ärsytystä tai kutinaa on olokin asteen verran mukavampi.

Vuokkoset tuotteet ovat tutkitusti turvallisia, sillä kaikki raaka-aineet ovat puhtaita ja saaneet Iho-, Allergia- ja Astmaliiton hyväksynnän.

Löydä sinulle sopivin tuote
Vaaleahiuksinen suomalainen nainen valkoisessa puuvilla t-paidassa

Vuokkoset Facebookissa

Vuokkoset

Vuokkoset - suomalaisilta naisilta suomalaisille tytöille. Me tiedämme, että kuukautisten aikana tuotteen varmuus, puhtaus ja ihoystävällisyys ovat ykkösjuttuja. Jos tuote on mukava, sellainen joka ei saa aikaan ärsytystä tai kutinaa, on olokin mukava! Vuokkoset tuo ihollesi puhtautta ja turvallisuutta, sillä tuotteemme eivät sisällä hajusteita eikä muitakaan lisättyjä kemikaaleja. Me haluamme, että voit tehdä päivittäin valintoja jotka ovat hyviä sinulle ja ympäristöllesi. Vuokkoset tuotteissa koko tuotteet ympäristövaikutukset on huomioitu tarkasti. Suosimme luomupuuvillan käyttöä tuotteissamme, ja kehitämme tuotteistamme jatkuvasti ympäristövastuullisempia. Valikoimastamme löytyy myös täysin biohajoavia tuotteita. Valitsemalla Vuokkoset vain sinun tarvitsee kärsiä kuukautisten takia, oli kyseessä sitten turvotus, vatsakrampit tai makean himo, mutta et pakota ympäristöä kärsimään 🌱
Vuokkoset
Vuokkoset18.07. 14:00
Monta syytä rakastaa meidän 100% bio sarjaa 😍

✔️100 % luomupuuvillaa
✔️ täysin biohajoava
✔️ sopii vegaaneille, eikä ole testattu eläimillä 🐰
✔️ ei lisättyjä hajusteita, klooria, väriaineita tai muita turhia kemikaaleja

Minkä takia sä rakastat meidän 100% bio siteitä ja pikkuhousunsuojia?
Vuokkoset
Vuokkoset jakoi julkaisun.03.07. 13:00
Joko seuraat meitä Instagramissa? 💖