vuokkoset-logo
Tilaa näyte!

Varma valinta kuukautissuojaksi

Ilman kemikaaleja
Ilman kemikaaleja
Ilman kemikaaleja

Vuokkoset Organic Tamponi Super

Löydä ainutlaatuinen tamponiuutuus! Vuokkoset Organic on 100% luomupuuvillainen ja täysin biohajoava tamponi. Sopii runsaampaan kuukautisvuotoon.

 

Lue lisää

Vuokkoset Organic Tamponi Normal

Löydä ainutlaatuinen tamponiuutuus! Vuokkoset Organic on 100% luomupuuvillainen ja täysin biohajoava tamponi. Sopii normaalille kuukautisvuodolle.

Lue lisää

Vuokkoset Organic Tamponi Mini

Löydä ainutlaatuinen tamponiuutuus! Vuokkoset Organic on 100% luomupuuvillainen ja täysin biohajoava tamponi. Sopii niukkaan kuukautisvuotoon.

Lue lisää

Vuokkoset Normal

Kokeile siivetöntä, pehmeäpintaista ja imukykyistä kuukautissidettämme. Side sopii kuukautisten jokaiselle päivälle, ja on huomaamaton mutta luotettava.

Lue lisää

Vuokkoset Normal Wings

Kokeile siivellistä, pehmeäpintaista ja imukykyistä kuukautissidettämme. Muotoillut siivekkeet pitävät suojan varmasti paikoillaan ja estävät reunavuodot.

Lue lisää

Tiedätkö mitä kuukautissuojat sisältävät?

Et varmastikaan halua väriaineita, dioksiineja, valkaisuaineita tai formaldehydeja kehosi herkimmälle alueelle? Vuokkoset kuukautissuojissa voit luottaa siihen, etteivät ne ikinä sisällä sinulle haitallisia ainesosia.

Lue miksi Vuokkoset on varma valinta sinulle

Kierrättäminen kannattaa!

Meille kierättäminen on tärkeää, ja siksi olemme rakentaneet sinulle oheisen kierrätysoppaan, josta löydät tietoa siitä miten käytetyt Vuokkoset siteet ja niiden pakkaukset kannattaa kierrättää.

Aloita kierrättäminen

Vuokkoset Facebookissa

Vuokkoset

Vuokkoset - suomalaisilta naisilta suomalaisille tytöille. Me tiedämme, että kuukautisten aikana tuotteen varmuus, puhtaus ja ihoystävällisyys ovat ykkösjuttuja. Jos tuote on mukava, sellainen joka ei saa aikaan ärsytystä tai kutinaa, on olokin mukava! Vuokkoset tuo ihollesi puhtautta ja turvallisuutta, sillä tuotteemme eivät sisällä hajusteita eikä muitakaan lisättyjä kemikaaleja. Me haluamme, että voit tehdä päivittäin valintoja jotka ovat hyviä sinulle ja ympäristöllesi. Vuokkoset tuotteissa koko tuotteet ympäristövaikutukset on huomioitu tarkasti. Suosimme luomupuuvillan käyttöä tuotteissamme, ja kehitämme tuotteistamme jatkuvasti ympäristövastuullisempia. Valikoimastamme löytyy myös täysin biohajoavia tuotteita. Valitsemalla Vuokkoset vain sinun tarvitsee kärsiä kuukautisten takia, oli kyseessä sitten turvotus, vatsakrampit tai makean himo, mutta et pakota ympäristöä kärsimään 🌱
Vuokkoset
Vuokkoset13.03. 14:00
Keskiviikkoisin me valitsemme pinkin, eli Ultra Light pikkuhousunsuojan joka muotoutuu kaikenmallisiin pikkuhousuihin sen ainutlaatuisten urien ansiosta. Oletko jo tutustunut meidän laajaan pikkuhousunsuojien valikoimaamme? 💕

Löydä Ultra Light ja muut päivittäiseen käyttöön soveltuvat pikkuhousunsuojat: https://vuokkoset.fi/fi/tuotteet/ultra-light/

Kuva on upean Beauty Highlights Mian käsialaa 📸
Vuokkoset
Vuokkoset viettää juhlaa Kansainvälinen naistenpäivä.08.03. 14:00
Hyvää Naistenpäivää ja kukkia kaikille teille upeille naisille! ❤️💐

Onneksi jokaiselle ihanalle naiselle löytyy sopiva omanlainen lempikukka. Myös Vuokkoset valikoimasta löytyy jokaiselle naiselle oma lempituote; oletko luonnollisen puuvillainen tai suositko luomua? Haluatko ihanaa pehmeyttä ja varmuutta kaikissa tilanteissa?
Löydä suosikkisi laajasta valikoimastamme ja nauti ihanasta naistenpäivän jatkosta! 😊

Tehokas kuukautissuoja on varma, imukykyinen ja huomaamaton.

Vuokkoset on suomalaisen tuotekehityksen tulos. Ainoana kotimaisena toimijana valmistamme luotettavia sekä laadukkaita siteitä ja pikkuhousunsuojia kuukauden jokaiselle päivälle. Suomalaisina naisina tiedämme miltä kuukautiset tuntuvat ja millaista suojaa ja luotettavuutta sinä kaipaat.

Löydä laajasta kuukautissuojien valikoimastamme sinulle sopiva luotettava side, tamponi tai pikkuhousunsuoja. Siivelliset ja siivettömät siteet, ohuet ja huomaamattomat pikkuhousunsuojat sekä ekologiset tamponit. Vuokkoset on varma ja turvallinen valinta sinulle, joka et halua tinkiä mukavuudesta kuukautisten aikana.

Kotimaiset Vuokkoset kuukautissuojat valmistetaan yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa, ja ne ovat kaikin tavoin paras valinta sekä sinulle että ympäristölle. Todisteena ympäristövastuustamme meille on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki ja EU-ympäristömerkki. Valikoimastamme löydät myös ekologiset ja biohajoavat siteet, tamponit ja pikkuhousunsuojat.

close