vuokkoset-logo

Luonnollisesti suomalaista!

Vuokkoset hygieniatuotteissa tuoksuttomuus on puhtautta.

Miksi tuoksuton on paras?

Kuukautisten aikana puhtaus ja tuotteen ihoystävällisyys ovat ykkösjuttuja. Jos tuote on mukava, sellainen joka ei saa aikaan ärsytystä tai kutinaa, on olokin mukava! Vuokkoset tuo iholle puhtautta ja turvallisuutta, sillä tuotteemme eivät sisällä hajusteita eikä muitakaan lisättyjä kemikaaleja.

Tutustu uutuuksimme

100 % biohajoava suoja!

Vuokkoset 100% Bio -sarjan suojien pintakuitu on 100% luomupuuvillaa ja imukerros täysin klooritonta selluloosaa. Kaikki tuotteet ovat täysin biohajoavia, ja ne voidaan hävittää kotikompostissa. Pakkauspussin materiaalina on käytetty ympäristövastuullista biopohjaista Green PE –materiaalia, joka on valmistettu 100%:sti uusiutuvasta luonnonmateriaalista.

Tutustu tuotesarjoihimme!

Vuokkoset

Vuokkoset
Vuokkoset15.12. 12:00
EU-ympäristömerkittyjen tuotteiden raaka-aineiden ja tuotannon täyttää tiukat vaatimukset. Esimerkiksi sellupohjaisen materiaalin tulee olla kestävästi ja puuvillan luonnonmukaisesti tuotettua. Käytettyjen kemikaalien tulee olla paitsi ympäristön, myös käyttäjän terveyden kannalta turvallisia🌱 Vuokkoset 100% Bio -sarjan pikkuhousunsuojat ja ohutsiteet ovat maailman ensimmäiset intiimihygieniatuotteet joille EU-ympäristömerkki on myönnetty.

Vuokkoset 100% Bio -sarjan tuotteiden pintakuitu on pehmeää 100 % luomupuuvillaa ja imukerros täysin klooritonta selluloosaa. Tuotteet yksittäispakkauksineen ovat biohajoavia ja kompostoituvia. EU-ympäristömerkittyjen tuotteiden lisäksi Vuokkoset-sarjaan kuuluu useita Pohjoismaisen ympäristömerkin eli Joutsenmerkin saaneita tuotteita.

Oletko jo tutustunut EU-ympäristömerkittyihin Vuokkoset 100% Bio -tuotteisiin? Klikkaa itsesi verkkosivuillemme ja lue lisää ohutsiteidemme ja pikkuhousunsuojien ominaisuuksista.

EU-ympäristömerkin vaatimukset hygieniatuotteille löytyvät sivulta http://bit.ly/2r9qjXv kaikilla EU:n virallisilla kielillä 💚
Vuokkoset
Vuokkoset06.12. 13:00
Ihanaa itsenäisyyspäivää satavuotiaalle Suomelle ja sen vahvoille itsenäisille naisille! 💙