vuokkoset-logo
Tilaa näyte!

Varma valinta kuukautissuojaksi

96% suosittelee
96% suosittelee
96% suosittelee


* 96% testaajista suosittelisi Vuokkoset tuotteita. Lähde: Kuluttajatutkimus 2/2019 Babler

Tehokas kuukautissuoja on varma, imukykyinen ja huomaamaton.

Vuokkoset on suomalaisen tuotekehityksen tulos. Ainoana kotimaisena toimijana valmistamme luotettavia sekä laadukkaita siteitä ja pikkuhousunsuojia kuukauden jokaiselle päivälle. Suomalaisina naisina tiedämme miltä kuukautiset tuntuvat ja millaista suojaa ja luotettavuutta sinä kaipaat.

Löydä laajasta kuukautissuojien valikoimastamme sinulle sopiva luotettava side, tamponi tai pikkuhousunsuoja. Siivelliset ja siivettömät siteet, ohuet ja huomaamattomat pikkuhousunsuojat sekä ekologiset tamponit. Vuokkoset on varma ja turvallinen valinta sinulle, joka et halua tinkiä mukavuudesta kuukautisten aikana.

Kotimaiset Vuokkoset kuukautissuojat valmistetaan yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa, ja ne ovat kaikin tavoin paras valinta sekä sinulle että ympäristölle. Todisteena ympäristövastuustamme meille on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki ja EU-ympäristömerkki. Valikoimastamme löydät myös ekologiset ja biohajoavat siteet, tamponit ja pikkuhousunsuojat.

Vuokkoset Drop Lock teknologia - nyt vielä varmempi valinta sinulle!

Drop Lock teknologia on suomalaisen tuotekehityksen tulos, joka takaa varman imukyvyn jopa 10 tunniksi. Vuokkoset -siteiden uusi Drop Lock teknologia perustuu tarkasti valittujen raaka-aineiden parhaaseen toimivuuteen yhdessä. Pehmeä pintamateriaali pysyy kuivana, samalla kun siteen tehokas imuydin lukitsee tipat sisäänsä. Näin voit nauttia varmasta ja miellyttävästä tunteesta myös kuukautisten aikana.

Tutustu videoon teknologiasta

Tiedätkö mitä kuukautissuojat sisältävät?

Et varmastikaan halua väriaineita, valkaisuaineita tai formaldehydeja kehosi herkimmälle alueelle? Vuokkoset kuukautissuojissa voit luottaa siihen, etteivät ne ikinä sisällä sinulle haitallisia ainesosia.

Lue miksi Vuokkoset on varma valinta sinulle

Kierrättäminen kannattaa!

Meille kierättäminen on tärkeää, ja siksi olemme rakentaneet sinulle oheisen kierrätysoppaan, josta löydät tietoa siitä miten käytetyt Vuokkoset siteet ja niiden pakkaukset kannattaa kierrättää.

Aloita kierrättäminen

Vuokkoset Facebookissa

Vuokkoset

Vuokkoset - suomalaisilta naisilta suomalaisille tytöille. Me tiedämme, että kuukautisten aikana tuotteen varmuus, puhtaus ja ihoystävällisyys ovat ykkösjuttuja. Jos tuote on mukava, sellainen joka ei saa aikaan ärsytystä tai kutinaa, on olokin mukava! Vuokkoset tuo ihollesi puhtautta ja turvallisuutta, sillä tuotteemme eivät sisällä hajusteita eikä muitakaan lisättyjä kemikaaleja. Me haluamme, että voit tehdä päivittäin valintoja jotka ovat hyviä sinulle ja ympäristöllesi. Vuokkoset tuotteissa koko tuotteet ympäristövaikutukset on huomioitu tarkasti. Suosimme luomupuuvillan käyttöä tuotteissamme, ja kehitämme tuotteistamme jatkuvasti ympäristövastuullisempia. Valikoimastamme löytyy myös täysin biohajoavia tuotteita. Valitsemalla Vuokkoset vain sinun tarvitsee kärsiä kuukautisten takia, oli kyseessä sitten turvotus, vatsakrampit tai makean himo, mutta et pakota ympäristöä kärsimään 🌱
Vuokkoset
Vuokkoset01.07. 07:00
Me 💚 ympäristöä! Meillä Vuokkosilla olemme onnistuneet minimoimaan tuotannostamme syntyvän jätteen määrän niin, että meiltä ei mikään tuotantojäte päädy kaatopaikalle!

Kierrätämme kaiken tuotantojätteen tai poltamme sen ja hyödynnämme energiana. Käytämme tuotantolaitoksellamme ainoastaan ympäristöystävällistä sertifioitua, vesivoimalla tuotettua sähköä. Vesivoima on uusiutuva energiamuoto, josta ei synny lainkaan hiilidioksidipäästöjä.

Voit itsekin vaikuttaa luonnon hyvinvointiin pienillä ja suurilla teoilla esimerkiksi valitsemalla kotimaiset Vuokkoset -tuotteet 💚🙏

#vuokkoset #kerrankuussakohdataan #suomessatehty #ainoakotimainen #luonto #nature #vesivoima #vastuullisuus #ympäristö #kotimainen #madeinfinland #green #bio
Vuokkoset
Vuokkoset26.06. 18:49
Milloin olet nauranut ystäväsi kanssa viimeksi aivan kippurassa? Ystävyydessä on jotain maagista ja ainutlaatuista. Mikä onkaan parempaa kuin pitkät keskustelut ei-mistään ja samalla ihan kaikesta! 💚

Vuokkoset Cotton -sarjan tuotteet ovat kuin hyvä ystävä - voit luottaa niihin jokaisessa hetkessä! Vuokkoset Cotton -sarjan tuotteiden pintakuitu on pehmeää, aitoa 100% luomupuuvillaa, ja tuotteet sopivat sen ansiosta myös erittäin herkälle iholle.

Vuokkoset Cotton on ensimmäinen naistenhygieniasarja, jolle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton tunnus. Tuotesarjalle on myönnetty myös Joutsenmerkki, todisteena tuotteiden ympäristövastuullisuudesta.

#vuokkoset #ystävyys #friendship #kerrankuussakohdataan #suomessatehty #ainoakotimainen #cotton #vastuullisuus #ympäristö #kotimainen #madeinfinland #kuukautiset #hyvinvointi #allergia #iho #astma #seaikakuusta

Varma valinta sinulle

 

 

close