vuokkoset-logo
Tilaa näyte!

Varma valinta kuukautissuojaksi

Vuokkoset siteet, tamponit ja pikkuhousunsuojat

Tiedätkö mitä kuukautissuojat sisältävät?

Et varmastikaan halua väriaineita, dioksiineja, valkaisuaineita tai formaldehydeja kehosi herkimmälle alueelle? Vuokkoset kuukautissuojissa voit luottaa siihen, etteivät ne ikinä sisällä sinulle haitallisia ainesosia.

Lue miksi Vuokkoset on varma valinta sinulle

Kierrättäminen kannattaa!

Meille kierättäminen on tärkeää, ja siksi olemme rakentaneet sinulle oheisen kierrätysoppaan, josta löydät tietoa siitä miten käytetyt Vuokkoset siteet ja niiden pakkaukset kannattaa kierrättää.

Aloita kierrättäminen

Vuokkoset Facebookissa

Vuokkoset

Vuokkoset - suomalaisilta naisilta suomalaisille tytöille. Me tiedämme, että kuukautisten aikana tuotteen varmuus, puhtaus ja ihoystävällisyys ovat ykkösjuttuja. Jos tuote on mukava, sellainen joka ei saa aikaan ärsytystä tai kutinaa, on olokin mukava! Vuokkoset tuo ihollesi puhtautta ja turvallisuutta, sillä tuotteemme eivät sisällä hajusteita eikä muitakaan lisättyjä kemikaaleja. Me haluamme, että voit tehdä päivittäin valintoja jotka ovat hyviä sinulle ja ympäristöllesi. Vuokkoset tuotteissa koko tuotteet ympäristövaikutukset on huomioitu tarkasti. Suosimme luomupuuvillan käyttöä tuotteissamme, ja kehitämme tuotteistamme jatkuvasti ympäristövastuullisempia. Valikoimastamme löytyy myös täysin biohajoavia tuotteita. Valitsemalla Vuokkoset vain sinun tarvitsee kärsiä kuukautisten takia, oli kyseessä sitten turvotus, vatsakrampit tai makean himo, mutta et pakota ympäristöä kärsimään 🌱
Vuokkoset
Vuokkoset17.01. 13:00
Kumpaan joukkoon sun menkkahimot kuuluvat: Oletko suolanhimoinen ja himoat sipsejä, juustoja ja muita suolaisia herkkuja, vai maistuuko sinulle makea ja herkuttelet karkeilla, leivoksilla ja jäätelöllä? 😋
Vuokkoset
Vuokkoset08.01. 15:00
Menkat, puolukkapäivät, täti punaisen vierailu, hilloviikot, se aika kuukaudesta…😱 Kuukautisilla on monta nimeä ja vaikka niiden alkaminen on luonnollinen osa naisen elämää, silti siihen liittyy paljon kysymyksiä.

Olemme keränneet sivuillemme vastauksia kaikista kysytympiin kuten koska ne kuukautiset oikein alkaa? 🤔

Lue vastaukset tähän ja moneen muuhun 👉🏼 https://vuokkoset.fi/fi/kuukautisten-alkaminen/
close