vuokkoset-logo
Tilaa näyte!

Varma valinta kuukautissuojaksi

96% suosittelee
96% suosittelee
96% suosittelee


* 96% testaajista suosittelisi Vuokkoset tuotteita. Lähde: Kuluttajatutkimus 2/2019 Babler

Vuokkoset Organic Tamponi Super

Löydä ainutlaatuinen tamponiuutuus! Vuokkoset Organic on 100% luomupuuvillainen ja täysin biohajoava tamponi.

Lue lisää

Vuokkoset Organic Tamponi Normal

Löydä ainutlaatuinen tamponiuutuus! Vuokkoset Organic on 100% luomupuuvillainen ja täysin biohajoava tamponi.

Lue lisää

Vuokkoset Organic Tamponi Mini

Löydä ainutlaatuinen tamponiuutuus! Vuokkoset Organic on 100% luomupuuvillainen ja täysin biohajoava tamponi.

Lue lisää

Vuokkoset Normal

Kokeile siivetöntä, pehmeäpintaista ja imukykyistä kuukautissidettämme. Side sopii kuukautisten jokaiselle päivälle, ja on huomaamaton mutta luotettava.

Lue lisää

Vuokkoset Normal Wings

Kokeile siivellistä, pehmeäpintaista ja imukykyistä kuukautissidettämme. Muotoillut siivekkeet pitävät suojan varmasti paikoillaan ja estävät reunavuodot.

Lue lisää

Vuokkoset Drop Lock teknologia - nyt vielä varmempi valinta sinulle!

Drop Lock teknologia on suomalaisen tuotekehityksen tulos, joka takaa varman imukyvyn jopa 10 tunniksi. Vuokkoset -siteiden uusi Drop Lock teknologia perustuu tarkasti valittujen raaka-aineiden parhaaseen toimivuuteen yhdessä. Pehmeä pintamateriaali pysyy kuivana, samalla kun siteen tehokas imuydin lukitsee tipat sisäänsä. Näin voit nauttia varmasta ja miellyttävästä tunteesta myös kuukautisten aikana.

Tutustu videoon teknologiasta

Tiedätkö mitä kuukautissuojat sisältävät?

Et varmastikaan halua väriaineita, valkaisuaineita tai formaldehydeja kehosi herkimmälle alueelle? Vuokkoset kuukautissuojissa voit luottaa siihen, etteivät ne ikinä sisällä sinulle haitallisia ainesosia.

Lue miksi Vuokkoset on varma valinta sinulle

Kierrättäminen kannattaa!

Meille kierättäminen on tärkeää, ja siksi olemme rakentaneet sinulle oheisen kierrätysoppaan, josta löydät tietoa siitä miten käytetyt Vuokkoset siteet ja niiden pakkaukset kannattaa kierrättää.

Aloita kierrättäminen

Vuokkoset Facebookissa

Vuokkoset

Vuokkoset - suomalaisilta naisilta suomalaisille tytöille. Me tiedämme, että kuukautisten aikana tuotteen varmuus, puhtaus ja ihoystävällisyys ovat ykkösjuttuja. Jos tuote on mukava, sellainen joka ei saa aikaan ärsytystä tai kutinaa, on olokin mukava! Vuokkoset tuo ihollesi puhtautta ja turvallisuutta, sillä tuotteemme eivät sisällä hajusteita eikä muitakaan lisättyjä kemikaaleja. Me haluamme, että voit tehdä päivittäin valintoja jotka ovat hyviä sinulle ja ympäristöllesi. Vuokkoset tuotteissa koko tuotteet ympäristövaikutukset on huomioitu tarkasti. Suosimme luomupuuvillan käyttöä tuotteissamme, ja kehitämme tuotteistamme jatkuvasti ympäristövastuullisempia. Valikoimastamme löytyy myös täysin biohajoavia tuotteita. Valitsemalla Vuokkoset vain sinun tarvitsee kärsiä kuukautisten takia, oli kyseessä sitten turvotus, vatsakrampit tai makean himo, mutta et pakota ympäristöä kärsimään 🌱
Vuokkoset
Vuokkoset18.10. 08:44
Olemme I Love Me messuilla! Tule osastolle 6 k 20 ja hae oma Vuokkoset Bio tuotekassisi.

Esittelemme ihanan Vuokkoset 100% Bio tuotesarjan, jonka siteet ja pikkuhousunsuojat ovat täysin biohajoavia!

Ei turhaa muovia – valitse biohajoava!

Me kaikki haluamme parasta ihollemme, kehollemme ja ympäristöllemme. Tältä pohjalta kehitimme ainutlaatuiset Vuokkoset 100% Bio -pikkuhousunsuojat ja terveyssiteet:

0% hajusteita
0% klooria
0% fossiilipohjaista muovia

Vuokkoset 100% Bio -sarjan tuotteiden pintakuitu on GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa ja imukerros klooritonta selluloosaa. Kaikki tuotteet yksittäispakkauksineen ovat täysin biohajoavia, kuten myös kartonkiset pikkuhousunsuojapakkaukset, ja nämä voit hävittää kotikompostissa. Ohutsiteiden pakkauspussi on valmistettu kasvipohjaisesta Green PE:stä.

Bio-sarjan tuotteet tuovat myös varmuutta käyttäjälleen kuukautisten aikana. Imukykyiset, pehmeät siteet ja pikkuhousunsuojat eivät petä pitkänkään päivän kuluessa.

Edelläkävijöinä meillä on vastuu ottaa käyttöön viimeisin tieto. Siksi kehittäessämme Bio-sarjaa olemme olleet tiiviissä yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Luonnollisesti Vuokkoset tuotteet ovat myös Joutsenmerkittyjä

Nähdään Vuokkoset-osastolla!
Vuokkoset
Vuokkoset17.10. 11:24
Vuokkoset & ympäristömerkin päivä 17.10!

Tiesithän, että kaikki Vuokkoset siteet, tamponit ja pikkuhousunsuojat ovat Joutsenmerkittyjä. Tämä ympäristömerkki myönnetään vain sellaisille tuotteille, jotka ovat ympäristön kannalta oman tuoteryhmänsä parhaita!

Turvalliset, herkkää ihoa hellivät Vuokkoset -sarja on suunniteltu meille jokaiselle naiselle, kuukauden jokaiselle päivälle.

Kuukautissiteissä, tamponeissa ja pikkuhousunsuojissa on huomioitu herkän ihon vaatimukset, tuotteiden varmuus ja raaka-aineiden ympäristövastuu. Siksi olemmekin ylpeitä oikeudestamme käyttää Joutsenmerkkiä Vuokkoset -tuotteissamme!

Torstaina 17.10. vietetään World Ecolabel Day:ta ja juhlitaan ympäristömerkittyjä, tuotteita ja palveluita ympäri maailman, yli 50 maassa!

Varma valinta sinulle

 

 

Tehokas kuukautissuoja on varma, imukykyinen ja huomaamaton.

Vuokkoset on suomalaisen tuotekehityksen tulos. Ainoana kotimaisena toimijana valmistamme luotettavia sekä laadukkaita siteitä ja pikkuhousunsuojia kuukauden jokaiselle päivälle. Suomalaisina naisina tiedämme miltä kuukautiset tuntuvat ja millaista suojaa ja luotettavuutta sinä kaipaat.

Löydä laajasta kuukautissuojien valikoimastamme sinulle sopiva luotettava side, tamponi tai pikkuhousunsuoja. Siivelliset ja siivettömät siteet, ohuet ja huomaamattomat pikkuhousunsuojat sekä ekologiset tamponit. Vuokkoset on varma ja turvallinen valinta sinulle, joka et halua tinkiä mukavuudesta kuukautisten aikana.

Kotimaiset Vuokkoset kuukautissuojat valmistetaan yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa, ja ne ovat kaikin tavoin paras valinta sekä sinulle että ympäristölle. Todisteena ympäristövastuustamme meille on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki ja EU-ympäristömerkki. Valikoimastamme löydät myös ekologiset ja biohajoavat siteet, tamponit ja pikkuhousunsuojat.

close