vuokkoset-logo
Tilaa näyte!

Luonnollisesti suomalaista!

Vuokkoset hygieniatuotteissa tuoksuttomuus on puhtautta.

Miksi tuoksuton on paras?

Kuukautisten aikana puhtaus ja tuotteen ihoystävällisyys ovat ykkösjuttuja. Jos tuote on mukava, sellainen joka ei saa aikaan ärsytystä tai kutinaa, on olokin mukava! Vuokkoset tuo iholle puhtautta ja turvallisuutta, sillä tuotteemme eivät sisällä hajusteita eikä muitakaan lisättyjä kemikaaleja.

Tutustu uutuuksimme

100 % biohajoava suoja!

Vuokkoset 100% Bio -sarjan suojien pintakuitu on 100% luomupuuvillaa ja imukerros täysin klooritonta selluloosaa. Kaikki tuotteet ovat täysin biohajoavia, ja ne voidaan hävittää kotikompostissa. Pakkauspussin materiaalina on käytetty ympäristövastuullista biopohjaista Green PE –materiaalia, joka on valmistettu 100%:sti uusiutuvasta luonnonmateriaalista.

Tutustu tuotesarjoihimme!

Vuokkoset

Vuokkoset

Vuokkoset - suomalaisilta naisilta suomalaisille tytöille. Me tiedämme, että kuukautisten aikana tuotteen varmuus, puhtaus ja ihoystävällisyys ovat ykkösjuttuja. Jos tuote on mukava, sellainen joka ei saa aikaan ärsytystä tai kutinaa, on olokin mukava! Vuokkoset tuo ihollesi puhtautta ja turvallisuutta, sillä tuotteemme eivät sisällä hajusteita eikä muitakaan lisättyjä kemikaaleja. Me haluamme, että voit tehdä päivittäin valintoja jotka ovat hyviä sinulle ja ympäristöllesi. Vuokkoset tuotteissa koko tuotteet ympäristövaikutukset on huomioitu tarkasti. Suosimme luomupuuvillan käyttöä tuotteissamme, ja kehitämme tuotteistamme jatkuvasti ympäristövastuullisempia. Valikoimastamme löytyy myös täysin biohajoavia tuotteita. Valitsemalla Vuokkoset vain sinun tarvitsee kärsiä kuukautisten takia, oli kyseessä sitten turvotus, vatsakrampit tai makean himo, mutta et pakota ympäristöä kärsimään 🌱
Vuokkoset
Vuokkoset14.02. 16:21
Luottoystävä on sellainen joka saa sinut nauramaan päivinä joina et haluaisi edes hymyillä, joka elää kanssasi elämän hienot ja huonot hetket, ja joka ei hylkää kun häntä eniten tarvitset! 💋

Jokaisen naisen luottoystävä, Vuokkoset, toivottaa ihanaa ystävänpäivää! 💝
Vuokkoset
Vuokkoset06.02. 14:00
Ihana Double Secure yöside on Vuokkoset-siteistä pisin, joka sopii erityisen runsaaseen vuotoon niin päivä kuin yökäyttöön. Double secure antaa tuplasti suojaa silloin kun sinä sitä eniten tarvitset! 💜 Oletko jo kokeillut miten hyvältä nukkuminen voi tuntua kuukautisten aikana?