vuokkoset-logo
Tilaa näyte!

Tamponit ja siteet jokaiselle

Vuokkoset on varma valinta kuukauden jokaiselle päivälle

Tiedätkö mitä kuukautissuojasi sisältävät?

Vuokkoset tuotteissa voit luottaa siihen, etteivät tuotteet sisällä sinulle haitallisia ainesosia. Kaikki tuotesarjamme tuotteet ovat hajusteettomia, kloorittomia eivätkä sisällä turhia kemikaaleja. Kun tuote on mukava, ja ei saa aikaan ärsytystä tai kutinaa on olokin asteen verran mukavampi.

Löydä sinulle sopivin tuote

Kierrättäminen kannattaa!

Puheet ilmastonmuutoksesta aiheuttavat monelle voimattomuuden tunnetta – mitä yksittäinen ihminen voi tehdä kaiken keskellä? Paljonkin! Kierrättäminen on konkreettinen ympäristöteko, jossa tarvitaan meidän kaikkien panosta. Pienet teot johtavat yhdessä suuriin muutoksiin.

Meille kierättäminen on tärkeää, ja siksi olemme rakentaneet sinulle oheisen kierrätysoppaan, josta löydät tietoa siitä miten Vuokkoset tuotteet ja pakkaukset kannattaa kierrättää.

Tutustu kierrätysoppaaseen

Vuokkoset Facebookissa

Vuokkoset

Vuokkoset - suomalaisilta naisilta suomalaisille tytöille. Me tiedämme, että kuukautisten aikana tuotteen varmuus, puhtaus ja ihoystävällisyys ovat ykkösjuttuja. Jos tuote on mukava, sellainen joka ei saa aikaan ärsytystä tai kutinaa, on olokin mukava! Vuokkoset tuo ihollesi puhtautta ja turvallisuutta, sillä tuotteemme eivät sisällä hajusteita eikä muitakaan lisättyjä kemikaaleja. Me haluamme, että voit tehdä päivittäin valintoja jotka ovat hyviä sinulle ja ympäristöllesi. Vuokkoset tuotteissa koko tuotteet ympäristövaikutukset on huomioitu tarkasti. Suosimme luomupuuvillan käyttöä tuotteissamme, ja kehitämme tuotteistamme jatkuvasti ympäristövastuullisempia. Valikoimastamme löytyy myös täysin biohajoavia tuotteita. Valitsemalla Vuokkoset vain sinun tarvitsee kärsiä kuukautisten takia, oli kyseessä sitten turvotus, vatsakrampit tai makean himo, mutta et pakota ympäristöä kärsimään 🌱
Vuokkoset
Vuokkoset12.10. 09:00
Roosa nauha -päivä on hyvä hetki järjestää pinkit juhlat tai roosan sävyiset kakkukahvit työpaikalla! ✨

Miten sä vietät Roosa nauha -päivää tänä vuonna?
Vuokkoset
Vuokkoset01.10. 11:00
We love you and we love menkat! Olemme tänäkin vuonna mukana I love me 2018 messuilla ja sen kunniaksi arvomme messulippuja! 😍

Osallistu messulippujen arvontaan tykkäämällä tästä postauksesta ja kommentoimalla mikä on sun suosikkisi kaikista Vuokkoset tuotteista.

PS. Vinkkaa kisasta myös kaverillesi jonka ottaisit mukaan messuille esim tägäämällä hänet tähän, ja tuplaatte voittomahdollisuutenne! 😉

Arvomme kaikkien osallistujien kesken kolme kahden hengen lippupakettia (3 kpl kahden hengen lippupaketteja). Facebook ei ole osallisena arvontaan. Arvonnan suorittaa Delipap Oy. Arvontaaikaa on 7.10. 23:59 saakka ja arvonta suoritetaan 8.10.
Vuokkoset