vuokkoset-logo
Tilaa näyte!

Tamponit ja siteet jokaiselle

Vuokkoset on varma valinta kuukauden jokaiselle päivälle

Sinulle joka välität ympäristöstä

Vuokkoset 100% Bio- kuukautissuojien pintakuitu on pehmeääkin pehmeämpää sertifioitua luomupuuvillaa, ja imukerros täysin klooritonta selluloosaa. Koska kaikki Bio-sarjan tuotteet ovat biohajoavia, voit hävittää ne käytön jälkeen vaikka kotikompostissa. Miksi et siis vaihtaisi perinteisiä kuukautissuojia ympäristölle ystävällisempään vaihtoehtoon?

Vaihda vihreään - valitse Vuokkoset
Kolme ruskea-vihreää Vuokkoset biohajoavaa side- ja pikkuhousunsuojapakkausta

Tiedätkö mitä kuukautissuojasi sisältävät?

Vuokkoset tuotteissa voit luottaa siihen, etteivät tuotteet sisällä sinulle haitallisia ainesosia. Kaikki tuotesarjamme tuotteet ovat hajusteettomia, kloorittomia eivätkä sisällä turhia kemikaaleja. Kun tuote on mukava, ja ei saa aikaan ärsytystä tai kutinaa on olokin asteen verran mukavampi.

Löydä sinulle sopivin tuote
Vaaleahiuksinen suomalainen nainen valkoisessa puuvilla t-paidassa

Vuokkoset Facebookissa

Vuokkoset

Vuokkoset - suomalaisilta naisilta suomalaisille tytöille. Me tiedämme, että kuukautisten aikana tuotteen varmuus, puhtaus ja ihoystävällisyys ovat ykkösjuttuja. Jos tuote on mukava, sellainen joka ei saa aikaan ärsytystä tai kutinaa, on olokin mukava! Vuokkoset tuo ihollesi puhtautta ja turvallisuutta, sillä tuotteemme eivät sisällä hajusteita eikä muitakaan lisättyjä kemikaaleja. Me haluamme, että voit tehdä päivittäin valintoja jotka ovat hyviä sinulle ja ympäristöllesi. Vuokkoset tuotteissa koko tuotteet ympäristövaikutukset on huomioitu tarkasti. Suosimme luomupuuvillan käyttöä tuotteissamme, ja kehitämme tuotteistamme jatkuvasti ympäristövastuullisempia. Valikoimastamme löytyy myös täysin biohajoavia tuotteita. Valitsemalla Vuokkoset vain sinun tarvitsee kärsiä kuukautisten takia, oli kyseessä sitten turvotus, vatsakrampit tai makean himo, mutta et pakota ympäristöä kärsimään 🌱
Vuokkoset
Vuokkoset18.09. 14:22
Turvottaa, vatsaa särkee ja ärsyttää.. Tuttu tunne.

Milloin olet viimeksi ajatellut, että sen sijaan että menkat ovat ärsyttävä haitta joka iskee kerran kuussa, ne ovat merkki terveestä ja toimivasta naisen kehosta?

Liisa Kivi kertoo blogissaan millaista on menettää kuukautiset, ja miltä tuntuu saada ne takaisin ✨

Lue koko postaus 👉🏼 https://nouw.com/liisakivi/puhutaan-menkoista-video-34474115
Vuokkoset
Vuokkoset13.09. 14:22
Tiesitkö, että meidän Vuokkoset 100% Bio sarjan siteet ja pikkuhousunsuojat ovat Korean suosituimpia kuukautissuojia!

Korean ja Suomen lisäksi Vuokkoset tuotteet ovat saatavilla myös monesta muusta Aasian ja Euroopan maasta 💚✨ Missä sä haluaisit nähdä meidän tuotteita?