10h Drop Lock-teknologin ökar White-serier absorptionsförmåga

Drop Lock-teknologin är ett resultat av finländsk produktutveckling och garanterar en säker absorptionsförmåga i upp till 10 timmar. Den nya Drop Lock-teknologin i Vuokkoset White -bindorna är baserad på att noggrant valda råvaror fungerar så bra som möjligt tillsammans. Det mjuka ytmaterialet håller sig torrt och samtidigt låser bindans effektiva absorberande kärna in dropparna. Ultra Seal Protection garanterar att du har kvar den säkra och torra känslan under längre tid. På så sätt kan du njuta av den bekväma och rena känslan varje dag under mensen.

Du kan fortsätta lita på att våra finländska bindor är säkra och hudvänliga. Vi har redan haft Allergi-, Hud- och Astmaförbundets märke i flera år. Vi tillverkar våra produkter med respekt för naturen, enligt värdena för Svanmärket som vi också har fått.

Mensen varar i genomsnitt i fem dagar och under den tiden blöder man i genomsnitt 20–80 milliliter*). I våra laboratorier testade vi de tunna Vuokkoset-bindornas absorptionsförmåga med den maximala vätskemängden, 80 ml, i 10 timmar. Bindans absorptionsförmåga och effektivitet varierar individuellt och beror bl.a. på aktiviteter och hur du rör på dig. Trots att de tunna Vuokkoset-bindorna bevarar sin absorptionsförmåga under längre tid, rekommenderar vi att du av hygienskäl byter mensskydd med 3-5 timmars mellanrum.

 

*) Källa: Terveyskirjasto

Dela artikel:
Nuoria inspiroiva ja kannusta latausikoni