Tee ympäristövastuullinen valinta joka kuukausi

Vuokkoset Bio-tuotteet kädessä.

Vuokkoset Bio -tuotesarjan suojat on valmistettu sertifioidusta luomupuuvillasta ja kaikki suojissa käytetyt raaka-aineet ovat täysin biohajoavia. Siteet kompostoituvat täysin ja ovat oivallinen valintaesimerkiksi mökille tai kotikompostissa hävitettäväksi. Kaikki Vuokkoset-tuotteet valmistetaan suomalaista luontoa kunnioittaen, eikä niiden tuotannosta synny lainkaan kaatopaikkajätettä.

Vuokkoset Bio -sarjan tuotteiden pintakuitu on pehmeää, aitoa 100% luomupuuvillaa ja imukerros täysin klooritonta selluloosaa. Meille on tärkeää, että kaikki sarjan tuotteet ovat täysin biohajoavia aina yksittäispakkauksia myöten. Voit siis hävittää ne, kuten pikkuhousunsuojarasiatkin, kotikompostissasi.

Ohutsiteiden pakkauspussi on ympäristöystävällistä biopohjaista Green PE:tä. Green PE on ekologinen vaihtoehto, joka valmistetaan uusiutuvista luonnonmateriaaleista. Green PE:n pääraaka-aine, sokeriruoko, on uusiutuva ja hiilidioksidia sitova luonnonvara. Green PE-materiaali ei ole biohajoavaa.

Ja tietysti, kuten muutkaan Vuokkoset tuotteet, eivät Vuokkoset Bio -tuotteetkaan sisällä hajusteita tai muita turhia lisättyjä kemikaaleja. Tämä takaa sen, että vähemmän kemikaaleja päätyy ihollesi ja meille kaikille rakkaaseen luontoon!

Vuokkoset Bio -tuotteet sopivat hyvin myös herkkäihoisille. Suojat ovat luotettavia, antavat ihon hengittää ja tuntuvat miellyttävältä. Näille, kuten kaikille muillekin Vuokkoset siteille, on myönnetty Allergia-, Iho-ja Astmaliiton tunnus. Vuokkoset Bio-tuotesarjaan kuuluu kolme erilaista suojaa; pikkuhousunsuoja, siivellinen ohutside keskimääräiselle vuodolle ja pidempi ohutside runsaammille vuotopäiville.

Jaa artikkeli:
Nuoria inspiroiva ja kannusta latausikoni