Miksi kemikaaliton on parempi?

Vuokkoset jalat aalloissa.

Väriaineet, valkaisuaineet, formaldehydit… Mitä ne ovat? Ei kai niitä ole siteissä tai tamponeissa? Valitsemalla puhtaista raaka-aineista valmistetut Vuokkoset voit olla varma, että tuotteet ovat turvallisia sinulle.

Oletko koskaan miettinyt, mitä käyttämäsi siteet ja tamponit sisältävät? Tai sitä kuinka paljon hajusteet oikeasti sisältävät turhia kemikaaleja? Yleensä hajusteiden tarkoitus tuotteissa on peittää tai muuttaa niissä käytettyjen raaka-aineiden oikeita hajuja. Yksi hajuste voi sisältää jopa satoja eri hajustekomponentteja, jotka yhdessä muodostavat hajusteen. Suurin osa kemikaaleista, joita käytetään tuoksujen valmistamisessa, on synteettisisä aineita, ja osa näistä kemikaalijohdannaisista luokitellaan jopa myrkyllisiksi. Hajusteyliherkkyys onkin viimeaikoina lisääntynyt Suomessa nopeasti.

Vuokkoset on varma valinta, jos haluat valita turvallisen kuukautissuojan! Me emme käytä Vuokkoset tuotteiden valmistuksessa mitään turhia kemikaaleja, kuten hajusteita, tuoksuja, valkaisuainetta, väriaineita tai muita mahdollisesti allergisoivia tai ärsyttäviä ainesosia. Kaikki Vuokkoset tuotteet valmistetaan tarkoin valituista ja puhtaista raaka-aineista, jolloin meidän ei tarvitse peitellä niiden luonnollisia hajuaja erilaisilla keinotekoisilla tuoksuilla. Lisäksi kaikilla Vuokkoset tuotteilla on  Allergia-, Iho- ja Astmaliiton hyväksyntä.

Kemikaalittomuus tekee tuotteesta luonnollisemman ja ihoystävällisemmän käyttäjälleen. Kun side on mukava, eli sellainen joka ei saa aikaan ärsytystä tai kutinaa, on olosikin mukavampi! Tästä syystä haluamme valmistaa vain puhtaita, turvallisia ja tuoksuttomia kuukautissuojia.

Jaa artikkeli:
Nuoria inspiroiva ja kannusta latausikoni