Me 💚 ympäristöä

Vuokkoset nuoret katsovat auringonlaskua.

Päivittäiset valintamme ympäristön puolesta vaikuttavat terveyteemme ja hyvinvointiimme. Tulevaisuutta rakennetaan pienten arkisten tekojen avulla, oli kyseessä sitten muovipussin vaihtaminen kangaskassiin tai kertakäyttöisestä kahvikupista kieltäytyminen. Valitsemalla Vuokkoset voit olla varma, että kaikki tuotteen valmistuksesta ja käytöstä aiheutuvat ympäristövaikutukset on otettu huomioon! 🌱

Me rakastamme ympäristöä ja huomioimme ympäristöarvot läpi koko tuotantoketjun, aina raaka-ainevalinnoista tuotteen hävittämiseen. Valitsemme kaikki raaka-ainetoimittajamme niin, että myös he kantavat vastuuta ympäristön puolesta. Myös tuotteidemme materiaalit valitaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Suosimme sertifioidun luomupuuvillan käyttöä tuotteissamme, ja kehitämme jatkuvasti tuotteistamme ympäristövastuullisempia. Meille kierättäminen on tärkeää, ja siksi kaikki tuotteidemme pakkaukset ovat joko biohajoavaa muovia, polyteeniä tai kartonkia, ja ne kaikki sopivat täydellisesti joko kierrätettäväksi tai poltettavaksi.

Olemme onnistuneet minimoimaan tuotannostamme syntyvän jätteen määrän niin, että meiltä mikään tuotantojäte päädy kaatopaikalle! Kierrätämme kaiken tuotantojätteen tai poltamme sen ja hyödynnämme energiana. Käytämme tuotantolaitoksellamme ainoastaan ympäristöystävällistä sertifioitua, vesivoimalla tuotettua sähköä. Vesivoima on uusiutuva energiamuoto, josta ei synny lainkaan hiilidioksidipäästöjä.

Jaa artikkeli:
Nuoria inspiroiva ja kannusta latausikoni