Kierrättäminen kannattaa

Ihminen luonnossa.

Puheet ilmastonmuutoksesta aiheuttavat monelle voimattomuuden tunnetta – mitä yksittäinen ihminen voi tehdä kaiken keskellä? Paljonkin! Kierrättäminen on konkreettinen ympäristöteko, jossa tarvitaan meidän kaikkien panosta. Pienet teot johtavat yhdessä suuriin muutoksiin.

Meille kierättäminen on tärkeää, ja siksi olemme rakentaneet sinulle oheisen kierrätysoppaan, josta löydät tietoa siitä miten Vuokkoset tuotteet ja pakkaukset kannattaa kierrättää.

Pahvinkierrätykseen

Kompostiin tai biojätteeseen

  • Vuokkoset 100% Bio -siteiden yksittäispakkauskalvo
  • Käytetyt 100% Bio-tuotteet ja Organic-tamponit ovat täysin kompostoituvia, mutta biojätteeseen lajittelu on paikkakuntakohtaista niiden sisältämän ihmisperäisen jätteen, kuukautisveren, vuoksi. Koska lajittelussa on paikkakuntakohtaisia eroja, voit hävittää käytetyt 100% Bio ja Organic-tuotteet joko kotikompostissa tai vaihtoehtoisesti sekajätteen mukana.

Muovinkeräykseen

  • Ohutsiteiden pakkauspussit
  • Siteiden yksittäispakkauskalvot
  • Organic-tamponien ympärillä oleva muovikääre

Sekajätteeseen

  • Käytetyt pikkuhousunsuojat ja siteet (muut kuin 100% Bio ja Organic -tuotteet) voit lajitella sekajätteeseen.

Kiitos kun kierrätät! Pienet kierrätysteot johtavat yhdessä suuriin muutoksiin. Lajitteleminen kannattaa, sillä kierrättämällä säästät sekä energiaa että luonnonvaroja. Kierrätetyn materiaalin uudelleen käyttö vie nimittäin vähemmän energiaa ja vettä kuin uusien materiaalien tuottaminen.

Jaa artikkeli:
Nuoria inspiroiva ja kannusta latausikoni