Vuokko-klubi

Vuokko-klubi -esite.

Lämpimästi tervetuloa Vuokko-klubin matkaan!

Vuokko-klubin materiaali on kehitetty asiantuntijayhteistyössä Tasaseksin kanssa. Se on tarkoitettu sinulle, jota kasvun ja kehityksen kysymykset askarruttavat.

Jokainen kasvava tarvitsee tukea, tietoa ja mahdollisuuksia pohtia murrosiän mukanaan tuomia asioita. Kuukautisten alkaminen on yksi tärkeä askel monen nuoren elämässä. Saatat tuntea sekä riemua uuden elämänvaiheen alkamisesta, että hämmennystä ja haikeutta, kun lapsuus alkaa kääntyä nuoruudeksi.

Vuokko-klubin avulla toivomme sinun oivaltavan, että kuukautiset eivät ole nolo tai peiteltävä asia, vaan osa normaalia ja tervettä elämää. Halusimme luoda Vuokko-klubi materiaalin vastaamaan kysymyksiisi, mutta myös rohkaisemaan keskusteluun tutun ja turvallisen aikuisen kanssa aiheista, jotka saattavat tuntua vierailta ja ehkä jopa kiusallisilta.

Vuokko-klubin on luonut Sofia Lind, auktorisoitu seksuaalikasvattaja, Tasaseksin perustaja ja luokanopettaja. Lisää Sofian kehittämiä seksuaalikasvatusmateriaaleja löydät osoitteesta https://tasaseks.fi/kauppa/.

Opettajilla ja kouluterveydenhoitajilla on mahdollisuus tilata Vuokko-klubi -vihkoset ja tuotenäytteet koulussa jaettavaksi ja opetuksessa hyödynnettäväksi (kannattaa vinkata oman koulun väelle 😉). Halutessasi voit myös tallentaa tai tulostaa Vuokko-klubi -materiaalin täältä itsellesi PDF-muodossa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Jaa artikkeli:
Nuoria inspiroiva ja kannusta latausikoni