Auta meitä kehittämään entistä parempia Vuokkoset-tuotteita!

Me Vuokkoset-tuotekehityksessä haluamme kehittää kotimaisista kuukautissuojistamme entistäkin parempia sekä sinulle että luonnolle.  Hae mukaan testiryhmään ja ole osa tarinaamme. Jos kiinnostuit, lue lisää alta!

Vuokkoset testiryhmä

Etsimme tällä hetkellä testiryhmään kertakäyttöisten siteiden käyttäjiä!

Mikä on testiryhmä? Testiryhmään osallistujille lähetetään kotiin testattavia siteitä. Siteiden saapumisen jälkeen testiryhmäläiset testaavat tuotteita kuukautisvuodon aikana ja antavat palautetta testattavista tuotteista sähköisellä palautelomakkeella. Testiryhmään mahtuu vain rajattu määrä henkilöitä ja valitettavasti kaikki halukkaat eivät mahdu testiryhmään mukaan. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Mitä testiryhmässä testataan? Testiryhmässä saatetaan testata esimerkiksi jonkun tietyn raaka-aineen muutosta tuotteiden käyttömukavuuteen, tai täysin uusia tuotteita. Kaikki testattavat tuotteet ovat täysin turvallisia ja allergiatestattuja.

Mihin sitoudun? Testiryhmään ilmoittautuessaan, osallistuja sitoutuu testaamaan vastaanottamiaan tuotteita sekä sitoutuu allekirjoittamaan salassapitosopimuksen testaukseen liittyvistä yksityiskohdista.

MIKÄLI KIINNOSTUIT, HAE MUKAAN!

 

Vuokkoset testiryhmä