vuokkoset-logo
Tilaa näyte!

We ♥ trees – Raaka-aineet ovat peräisin sertifioiduista metsistä

Päivittäiset valintamme ympäristön puolesta vaikuttavat terveyteemme ja hyvinvointiimme. Tulevaisuutta rakennetaan arkisten ratkaisujen avulla. Valitsemalla Vuokkoset voit olla varma, että olemme huomioneet kaikki tuotteen ympäristövaikutukset tarkasti.

Huomioimme ympäristöarvot läpi tuotantoketjun. Valitsemme kaikki raaka-ainetoimittajat niin, että myös he kantavat vastuuta ympäristön puolesta. Myös tuotteidemme materiaalit valitaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Suosimme luomupuuvillan käyttöä tuotteissamme, ja kehitämme tuotteistamme jatkuvasti ympäristövastuullisempia. Kierrättäminen onkin meille tärkeää ja siksi kaikki tuotteidemme pakkaukset ovat joko biohajoavaa muovia, polyteeniä tai kartonkia ja ne sopivat joko kierrätettäväksi tai poltettavaksi.

Meiltä mikään tuotantojäte ei päädy kaatopaikalle! Kaikki tuotannossa syntyvä jäte joko kierrätetään tai poltetaan energiaksi. Käytämme tuotannossamme ainoastaan sertifioitua, vesivoimalla tuotettua sähköä. Vesivoima on uusiutuvaa energiaa, josta ei synny lainkaan hiilidioksidipäästöjä.