vuokkoset-logo
Tilaa näyte!

Vuokkoset Bio on ympäristövastuullinen valinta

Vuokkoset 100% Bio-tuotesarjan suojat on valmistettu sertifiouidusta luomu puuvillasta ja kaikki suojissa käytetyt raaka-aineet ovat täysin biohajoavia. Siteet kompostoituvat täysin ja ovat oivallinen valinta esimerkiksi mökille tai kotikompostiin. Kaikki Vuokkoset-tuotteet valmistetaan suomalaista luontoa kunnioittaen, eikä niiden tuotannosta synny lainkaan kaatopaikkajätettä.

Vuokkoset 100% Bio -sarjan tuotteiden pintakuitu on pehmeää, aitoa 100% luomupuuvillaa ja imukerros täysin klooritonta selluloosaa. Kaikki tuotteet yksittäispakkauksineen ovat täysin biohajoavia, kuten myös pikkuhousunsuojarasiatkin, ja nämä kaikki voidaan hävittää kotikompostissa. Ohutsiteiden pakkauspussin materiaalina on käytetty ympäristövastuullista biopohjaista Green PE –materiaalia, joka on valmistettu 100 %:sti uusiutuvasta luonnonmateriaalista. Green PE-materiaali ei ole biohajoavaa.

Kuten muutkaan Vuokkoset tuotteet, ei Vuokkoset 100% Bio -tuotteetkaan sisällä hajusteita tai muitakaan turhia lisättyjä kemikaaleja.

Vuokkoset 100% Bio -tuotteet sopivat hyvin myös herkkäihoisille naisille, joilla iho saattaa oireilee helposti. Suojat ovat luotettavia, antavat ihon hengittää ja tuntuvat miellyttävältä. Kaikille Vuokkoset suojille on myönnetty Allergia- ja Astmaliiton tunnus. Vuokkoset 100% Bio -tuotesarjaan kuuluu kolme erilaista suojaa; pikkujousunsuoja, siivellinen ohutside ja pidempi ohutside, runsaampaan vuotoon.