vuokkoset-logo
Tilaa näyte!

Vain puhtaista ja turvallisista raaka-aineista

Kaikki ihmistoiminta jättää jälkensä ympäristöön ja teemme päivittäin valintoja, jotka vaikuttavat elinympäristöömme.

Ympäristön tila askarruttaa meitä jokaista, koska terveytemme ja hyvinvointimme ovat riippuvaisia luonnon, maaperän sekä ilmakehän puhtaudesta. Valitsemalla Vuokkoset voit olla varma, että tuotteen ympäristövaikutukset on tarkasti otettu huomioon koko tuotteen elinkaaren ajan, aina materiaalivalinnoista itse käytetyn tuotteen kierrätykseen.

Todisteena ympäristövastuullisuudestamme Vuokkoset -tuotteille on myönnetty Joutsenmerkki. Kertakäyttötuotteille Joutsenmerkin saanti ei ole itsestäänselvyys, sillä Joutsenmerkityille tuotteille ja niiden valmistukselle on asetettu erittäin tiukat kriteerit. Kaikkien tuotteissa käytettyjen materiaalien ja raaka-aineiden täytyy olla valmistettu energiaa säästäen ja ympäristövastuullisesti. Vuokkoset -tuotteissa voit luottaa siihen, että tuotteet valmistetaan vain puhtaista ja turvallisista raaka-aineista. Tuotteista et siis löydä raionia, väriaineita, valkaisuaineita, hajusteita tai muita turhia kemikaaleja joista sinun tulisi huolehtia. Näin ollen sinulla on taas yksi huolenaihe vähemmän kuukautisten aikana.

Huomioimme kaikki tuotteen valmistamisesta aiheutuvat ympäristövaikutukset ja olemme onnistuneet minimoimaan tuotannostamme aiheutuvan jätteen määrän. Tuotteittemme valmistuksesta ei synny lainkaan kaatopaikkajätettä, vaan kaikki tuotantojäte poltetaan ja poltosta syntyvä lämpö hyödynnetään energiana. Tuotantolaitoksemme käyttävät 100% uusituvaa ja sertifioitua vesivoimalla tuotettua sähköä. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti entistä ympäristövastuulisemmiksi!

Joutsenmerkki asettaa tarkat kriteerit tuotteille, kuten sen että Joutsenmerkityt tuotteet eivät saa sisältää ihmiselle tai ympäristölle haitallisia kemikaaleja, kuten turhia hajusteita, kosteusvoiteita tai väriaineita, jotka voisivat päätyä luontoon. Vuokkoset on kaikin puolin vastuullinen valinta!

close