vuokkoset-logo
Tilaa näyte!

Vuokkoset Organic Tampon Normal

Ainutlaatuinen tamponiuutuus! 100% luomupuuvillainen, kompostoituva tamponi ilman asetinta. Sopii normaaliin vuotoon.

Kokeile Organic Normal -tamponiamme, normaaliin vuotoon tai koko kuukautisten aikana käytettäväksi. Vuokkoset Organic Tamponit ovat ainutlaatuinen uutuus, sillä niiden materiaali on 100% luomupuuvillaa.

Vuokkoset Organic Tampon ei siis sisällä mitään muuta – ei viskoosia, muovia, väriaineita eikä klooria, joten se on turvallinen valinta sinulle! Kostuessaan Vuokkoset Organic Tampon laajenee leveyssuuntaan ja kehoa myötäillen se ehkäisee vuodot tehokkaasti ja antaa varmaa suojaa. Vuokkoset Organic Tampon on myös täysin biohajoava ja sen voikin käytön jälkeen kompostoida. Vuokkoset Organic Tampon Normal sopii normaaliin vuotoon, käytettäväksi koko kuukautisten ajan. Vuokkoset Organic tamponit ovat turvallisempi vaihtoehto sinulle joka et halua tinkiä mukavasta tunteesta. Tamponit eivät kuivata tai ärsytä ihoa tai limakalvoja. Tamponin kaikki ainesosat on valmistettu sertifioidusta kloorivalkaisemattomasta luomupuuvillasta.

Kuten kaikki muutkin Vuokkoset tuotteet, myös Vuokkoset Organic Tamponit ovat joutsenmerkittyjä, sekä kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa.

Imukyky:
Pakkauskoko: kpl
Siivet: Ei
Valkoinen pyöreä logo keskellä puuvillankukka
Tuotteen ainesosat

Vuokkoset Organic Tampon sisältää vain ja ainoastaan sertifioitua luomupuuvillaa. Tamponimme ei siis sisällä mitään muuta.

Ei viskoosia, muovia, väriaineita eikä klooria. Vuokkoset Organic tamponit ovat turvallinen valinta sinulle!

Kuukautiset osa elämää
close