vuokkoset-logo
Tilaa näyte!

Vuokkoset Double Secure

Extra pitkä, todella imukykyinen, siivellinen ohutside erityisen runsaaseen vuotoon. Yksittäispakattu.

Kokeile Vuokkoset Double Secure -yösidettä. Siteen ainutlaatuinen muotoiltu, antaa sinulle tuplasti suojaa niihin hetkiin joissa sitä eniten tarvitset. Siteen ainutlaatuinen muotoilu, normaalia leveämpi etu- ja takaosa sekä tuplasiivekkeet tekevät olostasi mukavan ja pitävät olosi varmana koko yön ajan. Pehmeäpintainen side tuntuu mukavalta ja muotoutuu kehosi muotoihin.

Double Secure siteemme tuplasiivekkeet pitävät siteen hyvin kiinni alushousuissa, takaavat mukavan olon ja suojaavat tehokkaasti ohivuodoilta, jotta sinä voit tuntea olosi täysin varmaksi nukkuessasi tai liikkuessasi kuukautisten aikana.

Doube Secure siteen ainutlaatuinen muoto mukailee kehosi muotoja, ja soveltuu suojaamaan myös synnytyksen jälkeiseltä vuodolta. Synnytyksen jälkeisen vuodon määrää ja väriä kannattaa tarkailla ja olla tarvittaessa yhteydessä lääkäriin, jos runsas vuoto jatkuu vielä pitkään.

Kaikki Vuokkoset ohutsiteet ovat yksittäispakattuja. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja, eivätkä koskaan sisällä hajusteita, tuoksuja, klooria tai muita sinulle turhia kemikaaleja.

 

Siteen takasiivekkeet kiinnitetään pikkuhousujen sisäpintaan, ja toiset reunavuodoilta suojaavat siivekkeet normaalisti keskelle, kääntyen pikkuhousujen ulkopuolelle.


Imukyky:
Pakkauskoko: kpl
Siivet: Kyllä
Paksuus:

Pituus:
Tuotteen ainesosat

1. Pehmeäpintainen ja hengittävä pintakerros pitää olosi mukavana.

2. Tehokas välikerros levittää kosteuden tasaisesti siteen sisään.

3. Imukerroksen imuydin tulee suoraan suomalaisesta luonnosta.

4. Leveämpi taustamateriaali takaa varman vuotosuojan ja ehkäisee läpivuotoja.

Kuukautiset osa elämää
close