vuokkoset-logo
Tilaa näyte!

Suomalaisen hyvinvoinnin puolesta jo vuodesta 1979

Perheyrityksemme perustettiin vuonna 1979, ja olemme olleet siitä asti läsnä suomalaisten arjessa. Delipap Oy on edelleen tänäkin päivänä Suomen ainoa kertakäyttöisten terveyssiteiden ja vaippojen valmistaja. Yrityksemme kulmakiviä ovat kotimaisuus, ympäristövastuu, ihoystävällisyys ja tuotteiden korkea laatu.

Pitkät perinteemme kumpuavat jokapäiväisen elämän tarpeista ja hyvinvoinnista. Kun perustajamme Raimo Nuortien pienen pojan iho ei kestänyt tuohon aikaan käytettyjä harsovaippoja, isä Raimo alkoi tehdä tuotekehitystä. Raimo kehitti vaipat, joiden raaka-aineena käytettiin puhdasta uutta paperia, joka murskattiin paperimassaksi ja siitä muodostui pehmolevyrakenne, joka levitti kosteuden tasaisesti vaipan sisään. Ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille vaipoille, joka soveltui täydelliset herkällekin iholle.

Pian toimintamme laajeni myös naisten terveyssiteisiin. Vuokkoset -tuoteperhe sai nimensä kukkivista valkovuokoista, joita perustaja Nuortie ihasteli tyttärineen keväisessä metsässä.

Nykyisin perheyrityksemme työllistää noin 80 työntekijää erilaisissa tehtävissä. Nuortien tytär Sanna Karhu toimii yrityksen toimitusjohtajana ja hänen kaksoissiskonsa Riikka Nuortie on tuotannon johtotehtävissä ja heidän veljensä Oskari on yrityksen varatoimitusjohtaja. Delipap Oy kuuluu myös Perheyritysten liittoon.

close