vuokkoset-logo
Tilaa näyte!

Me ūüíö ymp√§rist√∂√§

P√§ivitt√§iset valintamme ymp√§rist√∂n puolesta vaikuttavat terveyteemme ja hyvinvointiimme. Tulevaisuutta rakennetaan pienten arkisten tekojen avulla, oli kyseess√§ sitten muovipussin vaihtaminen kangaskassiin tai kertak√§ytt√∂isest√§ kahvikupista kielt√§ytyminen.¬†Valitsemalla Vuokkoset voit olla varma, ett√§ kaikki tuotteen valmistuksesta ja k√§yt√∂st√§ aiheutuvat ymp√§rist√∂vaikutukset on otettu huomioon! ūüĆĪ

Me rakastamme ympäristöä ja huomioimme ympäristöarvot läpi koko tuotantoketjun, aina raaka-ainevalinnoista tuotteen hävittämiseen. Valitsemme kaikki raaka-ainetoimittajamme niin, että myös he kantavat vastuuta ympäristön puolesta. Myös tuotteidemme materiaalit valitaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Suosimme sertifioidun luomupuuvillan käyttöä tuotteissamme, ja kehitämme jatkuvasti tuotteistamme ympäristövastuullisempia. Meille kierättäminen on tärkeää, ja siksi kaikki tuotteidemme pakkaukset ovat joko biohajoavaa muovia, polyteeniä tai kartonkia, ja ne kaikki sopivat täydellisesti joko kierrätettäväksi tai poltettavaksi.

Olemme onnistuneet minimoimaan tuotannostamme syntyvän jätteen määrän niin, että meiltä mikään tuotantojäte päädy kaatopaikalle! Kierrätämme kaiken tuotantojätteen tai poltamme sen ja hyödynnämme energiana. Käytämme tuotantolaitoksellamme ainoastaan ympäristöystävällistä sertifioitua, vesivoimalla tuotettua sähköä. Vesivoima on uusiutuva energiamuoto, josta ei synny lainkaan hiilidioksidipäästöjä.