vuokkoset-logo
Tilaa näyte!

Varma valinta kuukautissuojaksi

Ilman kemikaaleja

Vuokkoset Organic Tampon Super

Ainutlaatuinen tamponiuutuus! 100% luomupuuvillainen, kompostoituva tamponi ilman asetinta. Sopii runsaaseen vuotoon.

 

Lue lisää

Vuokkoset Organic Tampon Normal

Ainutlaatuinen tamponiuutuus! 100% luomupuuvillainen, kompostoituva tamponi ilman asetinta. Sopii normaaliin vuotoon.

Lue lisää

Vuokkoset Organic Tampon Mini

Ainutlaatuinen tamponiuutuus! 100% luomupuuvillainen, kompostoituva tamponi ilman asetinta. Sopii niukkaan vuotoon.

Lue lisää

Vuokkoset Normal

Pehmeäpintainen, siivetön ohutside kuukautisten jokaiselle päivälle. Yksittäispakattu.

Lue lisää

Vuokkoset Normal Wings

Siivellinen, normaalikokoinen ohutside kuukautisten jokaiselle päivälle. Yksittäispakattu.

Lue lisää

Tiedätkö mitä kuukautissuojat sisältävät?

Et varmastikaan halua väriaineita, dioksiineja, valkaisuaineita tai formaldehydeja kehosi herkimmälle alueelle? Vuokkoset kuukautissuojissa voit luottaa siihen, etteivät ne ikinä sisällä sinulle haitallisia ainesosia.

Lue miksi Vuokkoset on varma valinta sinulle

Kierrättäminen kannattaa!

Meille kierättäminen on tärkeää, ja siksi olemme rakentaneet sinulle oheisen kierrätysoppaan, josta löydät tietoa siitä miten käytetyt Vuokkoset siteet ja niiden pakkaukset kannattaa kierrättää.

Aloita kierrättäminen

Vuokkoset Facebookissa

Vuokkoset

Vuokkoset - suomalaisilta naisilta suomalaisille tytöille. Me tiedämme, että kuukautisten aikana tuotteen varmuus, puhtaus ja ihoystävällisyys ovat ykkösjuttuja. Jos tuote on mukava, sellainen joka ei saa aikaan ärsytystä tai kutinaa, on olokin mukava! Vuokkoset tuo ihollesi puhtautta ja turvallisuutta, sillä tuotteemme eivät sisällä hajusteita eikä muitakaan lisättyjä kemikaaleja. Me haluamme, että voit tehdä päivittäin valintoja jotka ovat hyviä sinulle ja ympäristöllesi. Vuokkoset tuotteissa koko tuotteet ympäristövaikutukset on huomioitu tarkasti. Suosimme luomupuuvillan käyttöä tuotteissamme, ja kehitämme tuotteistamme jatkuvasti ympäristövastuullisempia. Valikoimastamme löytyy myös täysin biohajoavia tuotteita. Valitsemalla Vuokkoset vain sinun tarvitsee kärsiä kuukautisten takia, oli kyseessä sitten turvotus, vatsakrampit tai makean himo, mutta et pakota ympäristöä kärsimään 🌱
Vuokkoset
Vuokkoset17.01. 13:00
Kumpaan joukkoon sun menkkahimot kuuluvat: Oletko suolanhimoinen ja himoat sipsejä, juustoja ja muita suolaisia herkkuja, vai maistuuko sinulle makea ja herkuttelet karkeilla, leivoksilla ja jäätelöllä? 😋
Vuokkoset
Vuokkoset08.01. 15:00
Menkat, puolukkapäivät, täti punaisen vierailu, hilloviikot, se aika kuukaudesta…😱 Kuukautisilla on monta nimeä ja vaikka niiden alkaminen on luonnollinen osa naisen elämää, silti siihen liittyy paljon kysymyksiä.

Olemme keränneet sivuillemme vastauksia kaikista kysytympiin kuten koska ne kuukautiset oikein alkaa? 🤔

Lue vastaukset tähän ja moneen muuhun 👉🏼 https://vuokkoset.fi/fi/kuukautisten-alkaminen/

Tehokas kuukautissuoja on varma, imukykyinen ja huomaamaton.

Vuokkoset on suomalaisen tuotekehityksen tulos. Ainoana kotimaisena toimijana valmistamme luotettavia sekä laadukkaita siteitä ja pikkuhousunsuojia kuukauden jokaiselle päivälle. Suomalaisina naisina tiedämme miltä kuukautiset tuntuvat ja millaista suojaa ja luotettavuutta sinä kaipaat.

Löydä laajasta kuukautissuojien valikoimastamme sinulle sopiva luotettava side, tamponi tai pikkuhousunsuoja. Siivelliset ja siivettömät siteet, ohuet ja huomaamattomat pikkuhousunsuojat sekä ekologiset tamponit. Vuokkoset on varma ja turvallinen valinta sinulle, joka et halua tinkiä mukavuudesta kuukautisten aikana.

Kotimaiset Vuokkoset kuukautissuojat valmistetaan yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa, ja ne ovat kaikin tavoin paras valinta sekä sinulle että ympäristölle. Todisteena ympäristövastuustamme meille on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki ja EU-ympäristömerkki. Valikoimastamme löydät myös ekologiset ja biohajoavat siteet, tamponit ja pikkuhousunsuojat.

close