vuokkoset-logo

Delipap Oy – Suomalaisen hyvinvoinnin puolesta vuodesta 1978

Delipap Oy on Suomen ainoa kertakäyttöisten terveyssiteiden ja vaippojen valmistaja. Perheyrityksemme perustettiin vuonna 1978 ja siitä asti olemme olleet läsnä suomalaisessa arjessa. Yrityksemme kulmakiviä ovat kotimaisuus, ympäristövastuu, ihoystävällisyys ja korkea laatu.

Pitkät perinteemme kumpuavat jokapäiväisen elämän tarpeista ja hyvinvoinnista. Kun perustaja Raimo Nuortien pienen pojan iho ei kestänyt tuohon aikaan käytettyjä harsovaippoja, isä Raimo alkoi tehdä tuotekehitystä. Raimo kehitti vaipat, joiden raaka-aineena käytettiin puhdasta uutta paperia, joka murskattiin paperimassaksi ja siitä muodostui pehmolevyrakenne, joka levitti kosteuden tasaisesti vaipan sisään. Tästä alkoi Muumi-vaippojen tarina.

Pian toimintamme laajeni myös naisten terveyssiteisiin. Vuokkoset -tuoteperhe sai nimensä kukkivista valkovuokoista, joita perustaja Nuortie ihasteli tyttärineen keväisessä metsässä.

Nykyisin perheyrityksemme työllistää noin 80 työntekijää erilaisissa tehtävissä. Nuortien tytär Sanna Karhu toimii yrityksen toimitusjohtajana ja hänen kaksoissiskonsa Riikka Nuortie on tuotannon johtotehtävissä. Delipap Oy kuuluu myös Perheyritysten liittoon.